Adelina Pestrițu este una dintre cele mai populare vedete din mediul online.

Faima și popularitatea de care se bucură a venit la pachet și cu multe dezavantaje, iar unul dintre ele este acela că mulți se folosesc de imaginea ei în scopul de a înșela alte persoane din online. Din fericire, Adelina a sesizat totul la timp, așa că și-a avertizat fanii.

Adelina Pestrițu tocmai ce s-a întors de la Milano Fashion Week și deja a avut parte de prima experiență neplăcută. Vedeta s-a trezit că este în mijlocul unei înșelătorii care este un pericol pentru fanii ei. Azi, bruneta a observat că un cont secundar se folosește de imaginea ei pentru a colecta date de la fanii ei.

Cineva i-a atras atenția Adelinei, tocmai pentru a posta un mesaj în care să îi avertizeze pe fanii ei pentru a nu pica în capcană. Contul respectiv susține că este din echipa Adelinei și că se ocupă de anumite postări în locul ei.

„Vă rog nu accesați, nu furnizați date și ajutați-mă să blocăm acest cont. Report, vă rog!”, a scris Adelina Pestrițu în online.

Adelina Pestrițu, victima înșelătoriei în online. „Ajutați-mă să blochez acest cont”

Adelina nu este singura în această situație

Din păcate, în ultima vreme, mai multe vedete au trecut prin astfel de probleme cu conturi secundare care pretind că sunt altcineva sau care le fură identitatea. Cele mai recente exemple sunt cele ale Oanei Zăvoranu, când un brand s-a folosit de imaginea ei pentru a vinde produse „minune” care promiteau că ajută menținerea ținereții fără efort.

Prin aceleiași experiențe neplăcute a trecut și Bianca Drăgușanu care s-a trezit că este imagine de prezentare la anumite produse de pe un site popular din China. Evident, imaginea divei a fost prelucrată fără voia ei, iar astfel de acțiuni sunt ilegale. Însă, nimeni nu se complică să acționeze în judecată, ci majoritatea vedetelor preferă să comunice în online mesaje de avertismente pentru fanii lor.