Reclamă
Reclamă

Nu mai este niciun secret faptul că Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite influencere de la noi. Comunitatea ei de milioane de fani, dar și campaniile cu unele dintre cele mai cunoscute branduri la nivel național se traduc, așa cum era de așteptat, prin cifre cu multe zerouri în conturi. Și, cum banii nu sunt o problemă, vedeta s-a apucat, deja, de investiții serioase.

Adelina Pestrițu are un stil de viață la care mulți dintre urmăritorii ei visează. Însă, pentru a ajunge în punctul de acum, vedeta a muncit destul de mult și a trecut prin anumite etape care nu au făcut decât să o dezvolte. Adelina nu este doar o voce puternică în online, ci a devenit un nume sonor care generează sume imense de bani.

Poate că mulți ar fi tentați să creadă că vedeta aruncă cu banii în stânga și-n dreapta pentru a-și menține stilul de viață sau că îi cheltuie pe haine și pe accesorii scumpe. Ei bine, se pare că soția lui Virgil a depășit demult această etapă, iar acum se află în perioada în care face investiții serioase în imobiliare.

Adelina Pestrițu și-a cumpărat apartament în cel mai luxos cartier din Capitală. Nu oricine își permite să se mute aici!

Reclamă

Adelina nu are gusturi rele

Adelina Pestrițu a cumpărat, acum ceva timp, un apartament în unul dintre cele mai luxoase cartiere din Capitală. Momentan, cartierul este în faza de construcție și are ca termen de finalizare anul 2026. Este vorba desăre Central District Lagoon City, primul și singurul cartier din România care arată ca o destinație de vacanță dintr-un oraș scump.

Întregul concept este unul inedit, iar cei care se mută aici în chirie sau doresc să achiziționeze ceva, trebuie să știe că prețurile nu sunt deloc unele mici. Aici, doar chiria pe o singură lună costă 2.000 de euro, iar prețul apartamentelor de vânzare este unul exorbitant. Întregul proiect a costat peste 12 milioane de euro și va genera încasări pentru bugetului statului de până la 36 de milioane de euro.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro