Adelina Pestrițu este cea mai cunoscută influenceriță din țara noastră și are o mulțime de fani în mediul online. Fosta prezentatoare TV este una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Aceasta își ține fanii la curent cu ceea ce se petrece în viața ei și îi surprinde, de fiecare dată, cu ținute hot. Oamenii sunt nerăbdători să afle cât mai multe vești despre ea, cât și despre familia sa. Bruneta știe cel mai bine cum să atragă atenția, mai ales, a bărbaților, dovadă ultimele fotografii postate pe conturile sale de socializare.

Adelina Pestrițu, fotografie incendiară, în mijlocul iernii

Recent, vedeta a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care arată pritenilor săi virtuali că și-a dorit zăpadă și, ei bine, a venit la munte. De asemenea, fosta prezentatoare TV a mai arătat fanilor săi că și-a înnoit garderoba pentru escapada la munte. Aceasta apare îmbrăcată într-o nouă piesă vestimentară. Este vorba despre o salopetă de culoare neagră, marca Puma, fără mâneci, semn că sexy influencerița sfidează gerul de la munte și își dorește să fie cea mai cea de pe pârtie. De asemenea, aceasta poartă o pereche de mănuși de culoare galbenă, iar în picioare o pereche de apreschiuri tot de culoare galbenă.

Adelina Pestrițu sfidează temperarurile scăzute! Cum s-a fotografiat vedeta în mijlocul iernii
Instagram

„Eu când v-am zis că nu este ușor să fii influncer, credeți-mă pe cuvânt. Adică…n-am găsit zăpadă în București și am venit la munte.”, a declarat Adelina Pestrițu pe Instragram.

Sexy influencerița ține foarte mult la aspectul fizic și are destul de multă grijă la alimentație, după cum se poate observa din fotografia pe care a postat-o. Are o siluetă perfectă, la care orice femeie visează. Se pare că aceasta a găsit echilibrul, combină armonios alimentația cu sportul.

Adelina Pestrițu are un corp de invidiat și știe cum să pozeze ca să-l pună și mai mult în evidență. De fiecare dată, aceasta își face notabilă prezența cu aparițiile sale spectaculoase.