Influencerița le-a oferit fanilor ei sfaturi prețioase despre stilul de viață

Adelina Pestrițu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Influencerița a dezvăluit însă o parte dintre secretele imaginii ei.

Vedeta a apelat la diete drastice

Are un corp de invidiat deși a trecut printr-o sarcină. Cu siguranță dacă o ai în față pe Adelina Pestrițu nu vei crede că având o astfel de siluetă a avut vreodată nevoie de diete drastice pentru a fi sculptată. Ei bine, influencerița a aruncat bomba în acest sens.

Adelina Pestrițu a dezvăluit că a apelat de una singură la diete drastice. Mai mult, ea a mărturisit că a încercat pe propriul ei corp diferite moduri de a slăbi, unele dintre ale chiar periculoase.

Astfel, vedeta a vrut să le demonstreze urmăritorilor ei că nu aceasta este calea spre a ajunge la o siluetă de invidiat.

Instagram

Influencerița susține că dincolo de diete, a găsit singură echilibrul corpului ei. Aceasta a menționat că nu doar mișcarea sau alimentația au importanță în acest sens. Adelina a dezvăluit că secretul siluetei perfecte constă de fapt în puterea de a te pondera. Sportul cu moderație, hrana în același procent, pot aduce rezultatele dorite pe termen lung.

Treaba asta cu dietele e foarte complicată și nu vă sfătuiesc să faceți nimic de capul vostru. Trebuie să vă documentați și apoi să vă întrebați dacă sunteți în perioada în care trebuie să țineți o dietă sau trebuie doar să găsiți un echilibru.„, a explicat vedeta.

S-a îngrășat în sarcină, dar a slăbit rapid

Adelina Pestrițu se numără printre femeile care au acumulat kilograme în sarcină. Vedeta s-a îngrășat în jur de 14 kg înainte de a o aduce pe fiica ei pe lume. Cu toate acestea, influencerița a reușit să le dea jos într-un timp record. În acest sens, Adelina a apelat la stilul de viață sănătos. Pe lângă sală, vedeta a optat pentru o alimentație bogată în proteine.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.