Cei care o urmăresc de ani buni pe Adelina Pestrițu știu foarte bine că vedeta este o mare pasionată de bijuterii și haine scumpe.

Pentru că a fost mereu în lumina reflectoarelor, Adelina a investit sume colosale în garderoba sa, astfel că micuța Zenaida se poate considera, încă de pe acum, o mare norocoasă.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai puternice figuri feminine din online-ul românesc. Bruneta este urmărită de milioane de fani și nu este de mirare că paginile sale sunt o adevărată sursă de inspirație pentru fanii ei. Adelina are mereu apariții impecabile în spatele cărora stau sute de mii de euro investite.

Adelina nu concepe să nu aibă cele mai bune ținute atunci când merge la un eveniment, iar pentru asta, este nevoie de mult timp, energie și bani. Vedeta a lucrat cu mulți stiliști de-a lungul timpului și a furat meserie de la toți. Așa a învățat că, de cele mai multe ori, geanta perfectă, pantofii potriviți sau bijuteriile corect alese pot face diferența.

Altcumva trece timpul cu un astfel de ceas

Ca orice femeie, bruneta adoră foarte mult bijuterii scumpe și are o colecție impresionantă acasă. De fiecare dată când are ocazia, aceasta își accesorizează ținutele cu astfel de piese scumpe, iar de data asta, Adelina a atras atenția tuturor cu ceasul pe care îl avea la mână.

Adelina Pestrițu se răsfață cu cele mai scumpe bijuterii. Cât costă unul dintre ceasurile pe care vedeta îl poartă constant

Soția lui Virgil s-a afișat cu un ceas Bulgari Serpeteni care este o piesă excepțională și care oferă eleganță celei care îl poartă. Fiind o colecție exclusivistă, nu este de mirare că și prețul este pe măsură, doar că Adelina nu se uită niciodată la bani când este vorba de imaginea ei.

O astfel de bijuterie nu ajunge la mâna oricui, iar pentru a se asigura că face parte din colecția sa personală, Adelina a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro.

Adelina Pestrițu se răsfață cu cele mai scumpe bijuterii. Cât costă unul dintre ceasurile pe care vedeta îl poartă constant
Bulgari