Adelina Pestrițu a împlinit 35 de ani, a trecut printr-o sarcină, însă arată absolut spectaculos. Vedeta are mare grijă de silueta ei, având un program strict de alimentație și sport. Dacă unele dintre femei rămân cu multe kilograme în plus după ce devin mame, nu este și cazul influenceriței, Adelina având nevoie de doar câteva săptămâni după naștere pentru a reveni la trupul de zeiță.Astfel, vedeta nu spune nu unei viitoare sarcini pe care atât ea cât și partenerul ei și-o doresc cu ardoare.

Se vede mamă de băiat?

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împreună o fiică de 4 anișori pe nume Zenaida. Întrebată dacă își mai dorește o fetiță sau dacă se vede în postura unei mămici de băiețel, influencerița a dat un răspuns neașteptat.

Mi se pare imatur să te gândești dinainte la sexul copilului. Dacă este fetiță și tu îți doreai băiețel? Sau invers…. Noi ne mai dorim un copil, dar nu gândim așa.Ce vrea Dumnezeu.”, a spus fosta prezentatoare.

Zvonurile despre divorț, la ordinea zilei

Din declarațiile Adelinei despre posibila sarcină reiese că totul decurge perfect între ea și partenerul de viață. Cu toate acestea, apar periodic în presa mondenă speculații despre faptul că lucrurile ar scârțâi între aceștia. Creatoarea de conținut a negat de fiecare dată supozițiile de acest gen spunând că familia ei este împlinită.

Criticată dur de Oana Zăvoranu

Adelina Pestrițu ocupă un loc fruntaș printre influencerițele de la noi, fiind de altfel câștigătoarea unui premiu acordat celor mai buni creatori de conținut. Pentru noua ei activitate din online, Adelina a fost intens criticată mai ales de Oana Zăvoranu.Aceasta din urmă i-a criticat influenceriței parcursul profesional l, dar și modalitatea de a face bani prin prisma diverselor colaborări pe care le are cu anumite brand-uri.

Adelina Pestrițu nu a fost singura luată la rost de Querida. Au fost criticate și Oana Roman, Alina Ceușan, Alexia Eram și alte creatoare de content de pe Instagram.