Adelina Pestrițu e gata să se mute la casă nouă. Dacă în urmă cu ceva timp povestea că acest lucru urmează să se întâmple, acum a oferit și detalii despre cum va arăta noua ei casă.

Adelina a decis să opteze pentru partea de tehnologie inteligentă. În curând se va începe partea de montare a mobilei în viitoarea casă a familiei Pestrițu. Bruneta a povestit că, de data aceasta, a decis să ceară și ajutorul unui designer de interior, special pentru a reuși să scoată la suprafață casa așa cum și-a imaginează ea.

Am decis ca, de această dată, să luăm un designer de interior. Ce face el? Îți face proiectul, vine pe șantier, vine cu tine la cumpărături. Îți dă liste de produse, te sfătuiește cum să le combini, cum să le alegi, de unde. El îți pune la dispoziție o listă lungă de furnizori. Ne descurcam și noi să facem casa cap-coadă, dar rezultatul nu era același”, a declarat Adelina Pestrițu.

Visurile devin realitate!

Adelina
Deja se începe cu montarea mobilei, deci nu mai durează foarte mult până ce visele Adelinei vor deveni palpabile. Este extrem de fericită de tot ce se întâmplă și extrem de nerăbdătoare să vadă rezultatele finale. De asemenea, casa lor nu va fi la fel ca orice altă casă. Cei 3 vor avea parte de ceva special, de o casă inteligentă, dotată cu tot felul de sisteme. Sistemele respective vor putea fi coordonate cu ajutorul telefonului, sau chiar și cu vocea.

Aceștia o vor avea și pe Alexa, roboțelul inteligent ce va face absolut tot ceea ce-i spune lumea. Adelina este de asemenea tare încântată că va avea cu cine să vărbească, recunoscând că va vorbi mai mult cu Alexa decât cu partenerul ei de viață.

Avem un sistem. Ne mutăm într-o casă inteligentă. De acum o să vorbesc mai mult cu Alexa decât cu soțul”, a mai povestit aceasta.

Momentan, fosta locuință a familiei fostei prezentatoare TV nu a fost pusă pe site-urile pentru vânzări. Adelina recunoaște că familia ei este destul de dezorganizată. Cei trei se mută la casă, față de apartamentul în care locuiesc acum. Casa va fi mult mai spațioasă, iar Adelina dă de înțeles că familia lor nu va rămâne doar la 3 membrii.