Adelina Pestrițu este un exemplu clar de voință. Femeia a plecat de jos și a ajuns intr-un punct in care este invidiata de multe femei. Daca in trecut participa la concursuri de Miss, pentru bani, acum femeia isi selecteaza atent contractele de publicitate. Iar acestea ii aduc atat de multi bani incat nu mai simte nevoia de a avea un job stabil in televiziune.

Reclamă

Bruneta s-a lansat in lumea mondena la bratul lui Liviu Vârciu. De la tanara de atunci pâna la femeia de astazi, a fost insa mult de munca. Adelina Pestrițu nu a renuntat la visurile ei si a incercat in fiecare zi sa devina o versiune mai buna a ei. A trecut prin numeroase transformari, iar astazi este o femeie implinita. Are o familie frumoasa, iar in plan financiar nu ii lipseste nimic. Poate de aici vine si raspunsul ei referitor la un nou job in TV.

Frumoasa bruneta a fost intrebata de fani daca s-ar intoarce sa lucreze in televiziune. Sincera cu cei care o urmaresc, Adelina Pestrițu le-a explicat internautilor cum sta treaba si in ce conditii ar accepta un nou proiect in televiziune. Chiar daca de-a lungul timpului a primit mai multe oferte, femeia nu a fost incantata de ele. Din acest motiv s-a concentrat pe cariera de influencer si a devenit una dintre cele mai urmarite romance din mediul online.

Reclamă

Adelina Pestrițu, declaratii despre intoarcerea in televiziune

„Nu vrei să îți reiei postul de prezentatoare?”, a fost intrebata Adelina Pestrițu.

„De când am plecat din TV am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță nu aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum”, a răspuns Adelina Pestrițu.