Adelina Pestrițu și-a obișnuit fanii din mediul online cu o atitudine mereu pozitivă. Influencerița este mai mereu cu zâmbetul pe buze din dorința de a le transmite internauților energie pozitivă. Din păcate, ca în viața oricărui om, în prezentul vedetei apar inevitabil și momente mai puțin împlinitoare. Adelina le-a dezvăluit urmăritorilor ei prin ce a fost nevoită să treacă.

Adelina Pestrițu lăsată baltă înainte de un shooting important

Adelina Pestrițu face bani din imaginea ei de ani buni. Dincolo de campaniile de pe Instagram care fac parte din viața de creator de conținut, vedeta participă des la ședințe foto ale diferitelor companii cu care colaborează. La fel s-a întâmplat și ieri când influencerița s-a pregătit temeinic pentru un shooting de zile mari. Din nefericire, după ore de pregătiri, vedeta a fost lăsată baltă înainte ca shooting-ul să aibă loc.

Care a fost primul loc de muncă al Adelinei Pestrițu. Influencerița a câștigat bani în străinătate, însă nu te așteptai să facă așa ceva! Social Media

Adelina Pestrițu a fost foc și pară din acest motiv. Influencerița le-a dezvăluit fanilor din mediul online prin ce a fost nevoită să treacă. Nemulțumirea a fost cu atât mai mare cu cât în cadrul acestui proiect au fost implicate peste 20 de persoane. Din nefericire, din cauza unui singur om, întreaga ședință a trebuit să fie amânată.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Ca să vă faceți o idee cam câtor persoane le-a stricat persoana respectivă ziua de muncă… trebuia să fim undeva la 22 de oameni la acest shooting. Foarte neserioasă, nu vreau să spun mai multe.”, a dezvăluit vedeta.

Vedeta se pregătește de vacanță

Recent, Adelina Pestrițu a fost plecată alături de familia ei într-un sejur în Bucovina. Vedeta a avut parte de momente unice în această mică vacanță. Adelina s-a bucura de peisaje minunate, de colinde și mai ales de bucatele locale.

În această perioadă, vedeta are un program extrem de încărcat. De altfel, majoritatea vedetelor din România trec prin aceeași situație. Luna Decembrie este mereu plină de proiecte și campanii, mai ales pentru creatorii de conținut.

Adelina trage tare să își onoreze toate proiectele pentru a reuși să plece în vacanță în perioada sărbătorilor.