Reclamă
Reclamă

O viață ca a Adelinei Pestrițu toată lumea și-ar dori să aibă. Vedeta o ține din vacanță în vacanță, iar acum, după ce s-a întors din mica escapadă cu familia ei, Adelina a zburat la capătul lumii, tocmai în Sri Lanka. Influencera se distrează de minune, dar se pare că nici problemele de sănătate nu i-au dat pace.

Adelina Pestrițu este o împătimită a călătorilor și aproape că nu este colț din lumea aceasta pe care să nu îl fi văzut. Vedetei îi place să călătorească alături de familie, de cei dragi, dar se pare că, din când în când, o vacanță singură este fix ceea ce lipsește.

De data asta, Adelina Pestrițu și-a făcut bagajele și a zburat până în Sri Lanka, un tărâm exotic de poveste. Vedeta își dorea de foarte mult timp să ajungă aici, așa că și-a propus să se bucure la maxim de fiecare clipă trăită în paradis. Doar că, la un moment dat, a început să se confrunte cu anumite probleme.

Adelina, peripeții la capătul lumii

Din cauza climei și a umidității, în zonă există foarte multe insecte care nu au „iertat-o” nici pe Adelina. Vedeta s-a trezit cu multe mușcături de insecte care au lăsat urme adânci pe piele. Panicată, Adelina a decis că este cel mai bine să cheme medicii pentru a monitoriza situația.

Reclamă
Adelina Pestrițu, probleme de sănătate în vacanța din Sri Lanka. Vedeta a avut nevoie de ajutorul medicilor
Instagram

Din fericire, nu este vorba despre nimic grav, ci doar despre o reacție pe care corpul ei o are la pișcăturile de insecte. Din păcate, acesta va mai trebui să stea o perioadă cu semnele pe picioare, căci durează până se retrag.

„Nu este nimic grav, nu vă speriați. Așa reacționează corpul meu la pișcăturile de insecte. Și în țară mi s-a întâmplat de foarte multe ori ca locul unde m-au pișcat țânțarii să se inflameze.

Eu de la început m-am gândit la asta, nu m-am speriat deloc, nu mă mănâncă, nu mă doare, nu-mi provoacă niciun fel de altă reacție, pur și simplu am aceste semne care vor trece în câteva zile, după cum mi-a spus și medicul”, a transmis Adelina comunității sale de pe Instagram.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro