„Aș vrea să fiu pe cât se poate de clară și fermă. Nu am niciun fel de legătură cu situația și persoanele în discuție zilele acestea.”

Adelina Pestrițu a reacționat după ce Daniel Rafte, nașul de cununie al acesteia, a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc. Vedeta este revoltată de faptul că numele său a fost implicat în acest caz și a vrut să clarifice situația. Aceasta a transmis că nu are nicio legătură cu tot ce se întâmplă, subliniind că nu am mai păstrat legătura cu Daniel Rafte.

Sâmbătă, 24 septembrie, Daniel Rafte a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile. Nașul de cununie al Adelinei Pestrițu este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Subiectul a devenit unul mediatizat și numele Adelinei Pestrițu a fost inclus. Așa că vedeta a reacționat și a ținut să clarifice situația.

„Fiecare om își trăiește propria poveste de viață, cu acțiunile, alegerile și principiile sale. Noi, oamenii, suntem interconectați. Așa funcționează societatea și viața. Avem legături de tot felul. De familie, de prietenie, de colaborare profesională. Legături care rămân, și legături care se rup. Cu oameni pe care îi cunoaștem. Sau pe care credem că îi cunoaștem. Scriu aceste rânduri pentru că numele meu este menționat zilele acestea și asociat cu persoane și acțiuni cu care nu sunt sub nicio formă de acord.

Aș vrea să fiu pe cât se poate de clară și fermă. Nu am niciun fel de legătură cu situația și persoanele în discuție zilele acestea. Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede. Niciodată pe parcursul relației noastre, atât cât a durat, nu am avut cunoștință sau bănuieli despre acțiuni contrare legii sau moralei. Nici eu, nici familia mea nu suntem implicați în niciun fel. ”, a scris Adelina Pestrițu, în mediul online.

(CITEȘTE ȘI: Adelina Pestrițu demontează mitul influencerițelor! Ce sacrificii face vedeta pentru job-ul său. „Trebuie să muncești…”)

Adelina Pestrițu, prima reacție după ce nașul de cununie al acesteia a fost arestat! „Nu am niciun fel de legătură…”
Instagram

 

Adelina Petrițu, despre cazul lui Daniel Rafte

Mai mult, Adelina Pestrițu mai precizat că legăturile cu Daniel Rafte s-au răcit de mult, iar aceștia nu s-au mai aflat în contact. Vedeta a mai subliniat că se dezice total de cazul nașului său și că nu are nicio legătură cu acuzațiile ce i se aduc acestuia.

„Înțeleg nevoia de a folosi nume de persoane cunoscute pentru a genera titluri și vizualizări. Însă nu înțeleg de ce cineva ar folosi un nume într-o poveste gravă care nu îl implică. Familia mea nu este nici ”devastată”, nici ”distrusă”. Familia mea nu implică aceste persoane. Familia mea reală este însă îngrijorată de faptul că suntem aruncați fără vină în acest vârtej al senzaționalului. Respect fiecare om care are un rol în viața mea. Respect toate amintirile comune. Însă mă delimitez de orice acțiune care nu are legătură cu mine.

Cu atât mai mult cu cât acea acțiune pare a fi una cu impact major asupra societății și a principiilor mele de viață, educație și acțiune. Respectul nu este ceva ce pot pretinde și din partea altora. Însă vă asigur că voi face tot ceea ce ține de mine pentru a-mi proteja numele, viața personală, principiile reale și familia directă. Vouă, celor care înțelegeți și sunteți mereu alături de mine, vă mulțumesc pentru sprijin.”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.