Adelina Pestrițu a fost prezentă în această săptămână la Milano Fashion Week. Deși a fost prezentă într-o zonă foarte afectată de coronavirus, vedetei nu îi este teamă. Aceasta a făcut senzație asortând o mască de protecție cu o pereche de cizme Philipp Plein, în valoare de 10,000 de euro.
Fanii divei s-au alarmat și i-au dat mesaje imediat. În ciuda faptului că multe evenimente au fost anulate, Adelina a ignorat riscurile si atenționările fanilor.
Aceasta a arătat minunat, și prin intermediul unui story, a declarat faptul că purtarea măștii a ferit-o de orice risc. Mai mult, aceasta consideră că epidemia coronavirus nu este ceva atât de grav.
Fanii își exprimă dezacordul într-un mod tranșant cu privire plecării Adelinei în Milano. Aceștia au declarat, conform protv.ro:
„Doamne ferește, nu puteau să lipsească ei de la săptămâna modei. Nu este singura, sunt o grămadă de vloggeri/influenceri din România acolo. Inconștiență…În loc să fim mai precauți, majoritatea își planifică excursii în Italia…serios.”
“Du-te acasă, Ade, este epidemie de coronavirus la Milano și Lombardia.”
“Au murit doi oameni ieri. Ieri erau 47 persoane infectate, azi 138 .. Stau aici și nu vorbesc doar ca să dau aer la gură. Stăm toți închiși în case, școlile s-au închis…”
„Și eu sunt în unul dintre satele afectate de corona virus, mi-e foarte frică.”
În urma acestor comentarii, Adelina le-a urat tuturor ca Dumnezeu să îi ia în paza Sa.
Comentariile fanilor sunt justificate, având în vedere că Italia este cea mai afectată țară din Europa de epidemia corononavirus. Toți românii care revin în țară, ar trebui să stea o perioadă de două săptămâni în carantină. Aeroporturile deja au pregătit măsurile de siguranță pentru preluarea turiștilor care vin din zone afectate.
Adelina Pestrițu, când va reveni în România, va trebui să stea 14 zile în carantină.
Aceasta a declarat printr-un mesaj video de pe un site de socializare și că a rămas la hotel, a mers doar să mănânce pentru că vrea să se ferească de ceva rău.
Astăzi, Comitetul Interministerial se reunește pentru a dezbate tema Covit 19.
Share.