Adelina Pestrițu este o femeie superbă. Are un trup de invidiat, după care tânjesc multe persoane. Vedeta este prezentă permanent pe rețelele de socializare și stă de vorbă cu fanii ei ori de câte ori are parte de câteva clipe de liniște. Influencerița a zăpăcit internetul cu fotografiile în ipostaze provocatoare pe care le postează adesea. Ea face furori de fiecare dată cu aparițiile sale și adoră să fie în centrul atenției.

Adelina Pestrița le-a dat replica răutăcioșilor

Vedeta are mii de fani care o iubesc, care o apreciază și care sunt mereu alături de ea. Cu toate acestea, nu toată lumea o are la suflet pe Adelina Pestrițu. Dar nici ea nu se lasă mai prejos. Ea le dă block tuturor celor care au ceva rău de zis la adresa ei. Nu îi convine să fie luată la rost pentru acțiunile și alegerile sale.

De cele mai multe ori, oamenii au ceva de comentat în ceea ce privește aspectul său fizic. Frumoasa vedetă este acuzată ba că este mult prea slabă, ba că au pus kilogramele stăpânire pe ea. Din fericire, ea este mulțumită de felul în care arată și se simte bine în pielea ei, indiferent de ce ar spune lumea.

Aflată în Maldive, Adelina nu s-a putut abține să nu le transmită persoanelor respective un mesaj. Nici în vacanță nu are liniște se pare. I-a pus imediat la punct în stilul ei caracteristic, cel mai probabil în ideea că vor înțelege ceva din spusele sale.

Adelina Pestrițu, mesaj pentru cei care îi critică aspectul fizic: “E ca atunci când...”

Atunci când cineva îmi spune că m-am îngrățat e la fel ca atunci când mi se spune mai mănâncă și tu ceva, că prea slabă ești”, a menționat ea.

În plus, nici Oana Zăvoranu nu o are prea tare la suflet. Actrița a criticat-o în repetate rânduri și a făcut mișto de ea pe Instagram, dar și în emisiunea sa de pe YouTube.