Adelina Pestrițu este una dintre vedetele care a știut mereu să aibă grijă să arate impecabil. Acolo unde a simțit nevoia, bruneta a intervenit și nu s-a ferit să le vorbească și fanilor despre asta. Acum, pentru că se apropie sezonul rece, influencera a decis să bifeze o serie de intervenții pe care le avea de ceva vreme pe listă.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Aceasta a debutat în lumina reflectoarelor cu diverse proiecte TV, dar, în ultima vreme, a început să fie din ce în ce mai rezervată cu astfel de apariții televizate.

Adelina Pestrițu a descoperit că este atrasă mai mult de platformele social media, iar Instagramul s-a transformat în principala ei sursă de venit. Comunitatea sa de fani crește de la o zi la alta și așa a ajuns să fie urmărită de peste un milion de persoane. Și, pentru că fanii ei sunt extrem de importanți pentru ea, Adelina a început să fie din ce în ce mai deschisă cu ei.

Recent, vedeta a mers la un cabinet unde și-a făcut mai multe intervenții necesare și a povestit că mai are câteva pe listă. Adelina vrea să arate din ce în ce mai bine și vrea să fenteze vârsta din buletin.

Adelina Pestrițu, intervenții estetice pe bandă rulantă. „După cum vedeți, m-am apucat de reparații”

Adelina arată mai bine ca niciodată

Soția lui Virgil Steblea le-a povestit fanilor că a apelat la o procedură de îndepărtare a alunițelor, iar următorul lucru pe care vrea să îl facă este să își scoată tatuajele. Deși este o procedură destul de dureroasă, vedeta simte că acele desene permanente pe care le-a făcut cândva nu o mai reprezintă deloc.

Adelina are deja 11 zile de când s-a apucat de tratament și este foarte mulțumită de rezultate. După această procedură, va trece și la eliminarea alunițelor de corp, apoi la ștergerea tatuajelor care nu va fi deloc simplă.

„După cum observați, m-am apucat de reparații. Mi-am făcut tratamentul cu laserul la față, mi-am scos semnele, punctulețele, alunițele, încă sunt în recuperare. Am fost și la stomatolog, mai urmează niște schimbări majore, dar nu mi-am luat inima în dinți pentru ele. Încă cercetez.”