Criticcul de modă a criticat-o aspru pe Adelina Pestrițu, Iată ce a spus Iulia Albu despre una dintre ținutele influenceriței

Despre cele două dive știm deja că nu sunt cele mai bune prietene. In diverse emisiuni tv, atât Iulia Albu cât și Adelina Pestrițu s-au atacat reciproc, din diverse motive. Acum, criticul de modă iese din nou la atac și lansează noi comentarii la adresa unei ținute purtate de brunetă. 

În cadrul ediției de sâmbătă seara a emisiunii ,,Poliția Modei”, moderată și prezentată de Iulia Albu, ținta criticilor a fost și Adelina Pestrițu. Fosta prezentatoare de televiziune a purtat o rochie albă, din pene. Despre această ținută, Iulia Albu și-a spus părerea.

Iulia Albu: ,,O rochie albă, cu care mături pe jos”

Despre rochia vedetei, Iulia Albu a spus că ea este o mare iubitoare de pene naturale. În cazul Adelinei Pestrițu, vedeta a spus următoarele:

,,După cum bine știți eu iubesc penele naturale, însă atunci când se udă penele miros neplăcut. Să ai o rochie albă cu care mături pe jos în cinci minute se face neagră. ”, a declarat Iulia Albu, potrivit antenastars.ro.

colaj substantial

Adelina Pestrițu, făcută praf de Iulia Albu

Invitată în cadrul unei emisiuni tv, bruneta a fost pusă să descrie câteva vedete din România. Pe listă s-a aflat și numele Iuliei Albu, despre care Adelina Pestrițu a spus că o consideră deseori răutăcioasă și a imitat o găină.

Ei bine, atât i-a fost criticului de modă până să ia foc.

,,Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară 5 ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriilor declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie.

Valoarea ei este … că deocamdată, încă, este. Am ajuns aici, în punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care „a putut’ doar 3,60 la BAC LA LIMBA ROMÂNĂ.

O persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020”, a transmis Iulia Albu, în urmă cu mai mult timp.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!