Adelina Pestrițu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Bruneta are un soț iubitor alături de care a trăit bucuria de a deveni mămică, iar în ceea ce privește celebritatea, o gustă din plin, mai ales în mediul online. Fosta prezentatoare are parte de toată dragostea din partea partenerului de viață, necondiționat. Virgil a decis să o surprindă pe Adelina atunci când aceasta se aștepta cel mai puțin.

Și-a vizitat soția în timp ce aceasta era la filmări

Deși sunt împreună de câțiva ani și petrec destul timp împreună acasă, soțul Adelinei a simțit să își viziteze soția atunci când aceasta se afla la filmări, semn că dragostea lor este încă înflăcărată. Prezentatoarea a apreciat mult gestul neașteptat al

partenerului ei. Influencerița a ținut să împărtășească bucuria și cu fanii din mediul online. Vedeta a publicat pe Instagram o fotografie în care apare ținându-se de mână cu soțul ei.

❤️ A venit să mă viziteze la filmări”, a scris vedeta pe contul de socializare.

Sursa foto:Instagram


Își mai doresc un copil

Adelina și Virgil au împreună o fetiță de 3 anișori, însă își doresc să devină din nou părinți. Influencerița a dezvăluit că nu grăbește în niciunul fel lucrurile ci se înarmează cu răbdare pentru ca totul să se întâmple la momentul potrivit. În privința sexului bebelușului, vedeta a explicat că nu are deloc preferințe ci vrea doar sănătate pentru acesta.

Succes nebun în mediul online

Adelina Pestrițu este cu siguranță una dintre cele mai urmărite influecerițe de la noi. Bruneta are aproape două milioane de urmăritori cu care interacționează în mod constant pe Instagram. Fie că împărtășește detalii despre viața personală, fie că dă sfaturi despre frumusețe, nutriție, vestimentație sau stil de viață, Adelina este apreciată de fani pentru content-ul ei. Pe lângă faptul că face ceea ce îi place, vedeta câștigă și sume impresionante din online.