Adelina Pestrițu este cunoscută în showbizul de la noi de ani buni. Fără doar și poate, aceasta a evoluat, iar transformările sunt vizibile. De când a renunțat la emisiunea de la Kanal D, Adelina s-a concentrat asupra Instagramului. Se pare că a luat decizia corectă. Ade încasează sume uriașe din Instagram și din capitalul de imagine, dar gurile rele cred că asta nu este singura ei sursă de venit.

Adelina Pestrițu, amantlâc cu Cristi Borcea

Adelina Pestrițu a muncit până a ajuns să aibă viața perfectă. Postările de pe Instagram vorbesc de la sine și este mai mult decât evident că trăiește în lux. Adelina a știu mereu ce vrea, astfel că s-a concentrat asupra propriei persoane și a muncit până când a devenit un brad. Numele ”Adelina Pestrițu” are un impact uriaș și nu este de mirare că îi vin pe bandă contracte de imagine și publicitate.

Adelina Pestrițu

Acum, declarațiile unui cunoscut jurnalist sunt ca un pumn pentru Adelina Pestrițu. Liviu Alexa susține că are dovezi că relația dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel nu mai este deloc roz. Mai mult, se pare că Borcea a pus ochii pe soția lui Virgil Steblea și că între ei ar fi deja ceva. Alexa spune că vizitele dese ale Adelinei la Miami au legătură cu cuibușorul de nebunii al lui Borcea. Jurnalistul este de părere că tot de la Borcea ar avea Adelina Pestrițu conturile pline, nu din contractele ei.

”Nu, cum să le cumpăr. Pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții. Nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, declara în trecut Borcea.