Adelina Pestrițu a vrut să iasă din tipar anul acesta și să facă ceva cu totul diferit! De curând, vedeta a împodobit bradul pentru Crăciun, însă culorile folosite nu au fost deloc pe placul fanilor ei din mediul online.

Adelina Pestrițu a lăsat la o parte tradiția și și-a împodobit bradul după bunul plac. Fosta prezentatoare TV a renunțat la bradul colorat cu are ne-a obișnuit până anul trecut, așa că de data aceasta Adelina a ales să-și împodobească bradul cu fel și fel de globulețe și accesorii în alb-negru.

Ce părere au fanii Adelinei Pestrițu despre radul în alb-negru?

Fanii vedetei nu au înțeles decizia Adelinei Pestrițu de a împodobi bradul numai în alb și negru, motiv pentru care i-au trimis mesaje prin care își exprimă nemulțumirea cu privire la alegerea vedetei.

Adelina a explicat acestora ulterior că este perfect în regulă ca oamenii să aibă păreri și gusturi diferite.

Micuța fiică a Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Steblea a avut și ea un rol foarte important, pentru că i-a fost de mare ajutor mamei sale în împodobirea bradului de sărbători. Influencerița a filmat momentul și a împărțit imaginile cu admiratorii săi de pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu, criticată în mediul online după ce a și-a împodobit bradul cu negru: „Oare unui copil îi poate plăcea așa ceva?”
Instagram
Adelina Pestrițu, criticată în mediul online după ce a și-a împodobit bradul cu negru: „Oare unui copil îi poate plăcea așa ceva?”
Instagram

„De ce așa? Crăciunul e sărbătoare de culoare! Nu e modă și nici Faschion, dar dacă ție îți place așa…” , i-a scris unul dintre internauţi.

Răspunsul brunetei nu a întârziat să apară: „Pentru că bradul îl faci să-ți placă ție și celor din casă”.

„E Glamour ce dorești tu, dar nu transmite nimic…”, i-a mai scris o altă urmăritoare.

„Dar nu vreau să transmită tuturor, ceea ce ne transmite nouă!”, a adăugat influencerița.

„Corect, dar parcă negrul nu își are locul în sărbătoarea asta, Crăciun-Nașterea Domnului!” /„Parcă îl făceai pentru fetiță. Oare unui copil îi poate plăcea așa ceva. Este frumos pentru vitrina unui magazin, un show room… Nu e hate, că nu-mi pasă de ciorile negre din brad, dar atunci când prezinți ceva trebuie să accepți și critici. Și fashion-ul ăsta are o limită …zic!”, i-au scris alți urmăritori.