Influencerița i-a uimit pe internauți cu cea mai recentă postare făcută în mediul online

Adelina Pestrițu a demonstrat astăzi că este o mare iubitoare a României. Vedeta a lăsat deoparte hainele de brand și bijuteriile scumpe și a îmbrăcat portul popular.

Adelina Pestrițu, mândră în costumul tradițional

Deși și-a obișnuit fanii cu o altă imagine, influencerița a uimit astăzi internetul. Aceasta s-a afișat îmbrăcată în straie populare. Puțini știu că Adelina Pestrițu nu este străină de tradițiile românești. Asta pentru că a crescut la țară și a avut parte de acestea din plin.

Cu ocazia Zilei Naționale, Adelina le-a făcut o surpriză fanilor ei și s-a lăsat fotografiată în costum popular.

Cu basma pe cap și haine cusute în vremuri de demult, vedeta a pătruns parcă în casele străbunicilor.

Alături de imaginile respective, fosta prezentatoare a publicat și un mesaj emoționant.

Social media

Oriunde am pleca, acasă e România!„, a scris vedeta pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, fanii influenceriței au reacționat imediat.Într-un timp foarte scurt, vedeta a strâns mii de like-uri la postarea respectivă. Internauții au avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Cum se înțelege cu partenerul ei

În ultimii doi ani au existat speculații legate de un posibil divorț în viața Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea. Fosta prezentatoare a spulberat de fiecare dată aceste supoziții. Mai mult, Adelina a mărturisit că este extrem de fericită cu viața de familie pe care o are acum. De altfel, pe lângă micuța Zenaida, fiica ei, vedeta are de gând să mai aducă pe lume un copil.

Influencerița susține că nu vrea să grăbească lucrurile în acest sens.

Unde petrece Adelina sărbătorile de iarnă?

Adelina Pestrițu are de gând să se bucure din plin de această perioadă a lunii Decembrie. Vedeta a mărturisit că va fi plecată din țară pe perioada sărbătorilor de iarnă. Influencerița nu a dezvăluit însă ce destinație a ales în acest sens.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.