Adelina Pestrițu se află în rândul celor mai admirate vedete de la noi. Cu toate că majoritatea fanilor de pe rețelele de socializare o susțin pe Adelina, mai există și câțiva ”fani” care nu sunt de acord în totalitate cu ceea ce ea face sau spune. Nici n-ar putea să fie pe placul tuturor. Vedeta a avut parte de un comentariu dur din partea unui internaut. Adelina i-a oferit imediat replica, iar gestul acesteia a fost apreciat și de ceilalți susținători de pe rețelele de socializare.

Reclamă

Frumoasa brunetă Adelina Pestrițu este obișnuită cu astfel de replici, ca orice altă vedetă. Nu cu mult timp în urmă, chiar Antonia și-a exprimat profunda nemulțumire cu privire la comentariile oamenilor cel puțin răutăcioase la adresa artiștilor. Mai multe vedete i-au susținut opinia. Se pare că nici Adelina Pestrițu nu este ferită de această categorie de fani. Chiar dacă motivele sunt aproape inexistente sau sunt chiar puerile, gurile rele tot găsesc nod în papură, orice-ar fi.

Nu cu mut timp în urmă, Adelina Pestrițu a publicat o fotografie pe rețelele de socializare. Cei mai mulți dintre fani au lăudat-o pe frumoasa Adelina și i-au lăsat comentarii foarte frumoase. Unii, însă, au ales să o critice pe vedetă. Un internaut a lovit în fosta prezentatoare Tv din cauza faptului că, în opinia lui, Adelina este mult prea slabă.

“Doamne ferește, ți se lipește pielea pe oase, în halul ăsta să arăți. Erai mai frumoasă înainte, ai dus la extrem slăbitul ăsta, nu te supăra. Mai pune niște kg, îți stă rău, rău de tot”, a fost comentariul răutăcios.

Adelina Pestrițu, agresată pe internet! Ce reacție a avut vedeta
Adelina Pestrițu, agresată pe internet! Ce reacție a avut vedeta

Ce a ales să facă Adelina Pestrițu?

Vedeta a decis să-i șteargă mesajul. Acest comentariu nu este singurul de acest fel, însă, pe acestea, fosta prezentatoare de la Kanal D nu le-a înlăturat.

Adelina Pestrițu, agresată pe internet! Ce reacție a avut vedeta
Adelina Pestrițu, agresată pe internet! Ce reacție a avut vedeta

“O femeie cu o crestere profesională spectaculoasă. Felicitări, Adelina?”, “Ești extrem de frumoasă. Ador outfit-ul tău?”, “Ce păpușică drăgălașă!”, “Minunată!”, “Te ador❤️poti spune aplicația cu care editezi pozele???”, “O recomandare!…. puțin mai plinuță!… mult mai bine; mai frumos” sunt alte șase mesaje primite de vedetă la fotografia de mai sus.