Adelina Pestrițu a slăbit spectaculos în ultimele trei luni, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum a reușit asta. Vedeta a reușit să dea jos nici mai mult, nici mai puțin de 14 kilograme și arată beton. Știe mereu cum să atragă toate privirile asupra ei, iar fanii îi admiră fiecare apariție. Desigur că sunt și oameni care o critică pentru faptul că a slăbit preea mult, dar Adelina nu ține cont de gurile rele.

Cum a reușit Adelina să slăbească?

Vedeta a luat în greutate cele 14 kilograme în timp ce era însărcinată cu fiica ei. Dar a reușit să le dea repede jos, pentru că nu se mai simțea deloc bine în pielea ei. Adelina a inventat o dietă pe care a numit-o SOMODIETA, iar datorită acesteia a reușit să ajungă din nou la greutatea mult dorită. A respectat acest regim cu strictețe, iar în doar 3 luni a început să își capete din nou formele apetisante.

Adelina Pestrițu a slăbit în trei luni, cât altele într-un an și este mulțumită de asta. Pentru ea nu există nimic mai important decât să se simtă bine în pielea ei. Regimul minune i-a redat încrederea în ea și a ajutat-o pe toate planurile. Acum, Adelina Pestrițu este mai fericită ca oricând și se bucură de trupul perfect pe care îl are.

„Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon.”, povestea vedeta.