Adelina Pestrițu a picat examenul de bacalaureat! Ce notă a luat la Română:

Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a ajuns o influenceriță de succes, insa putini stiu ca vedeta nu a luat examenul de bacalaureat din prima incercare. Vedeta a luat o nota extrem de mica la proba scrisa de la Limba Româna. Chiar daca pare extrem de priceputa la vorbe, aceasta proba i-a creat probleme. Sincera, Adelina a vorbit in trecut despre acest moment din viata ei.

Sotia lui Virgil Steblea a absolvit Secția filologie a Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung, în anul 2006. Examenul de bacalaureat i-a pus capac insa. Adelina Pestritu a obtinut nota de numai 3,60 la proba scrisa de la Limba si Literatura Română. Asta în ciuda faptului ca la proba orala obtinuse nota 10. Si la celalate probe s-a descurcat admirabil si media era una destul de mare. Insa daca nu a reusit sa obtina macar 5 la proba scrisa de la Romana, a picat examenul. Din fericire, in cea de a doua sesiune, bruneta nu a mai avut probleme.

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,60. Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii». Am umplut patru pagini despre un subiect greşit. În acel an trei sferturi de ţară a picat la română”, a declarat Adelina.

Adelina Pestrițu se mută în casă noua

Sotia lui Virgil Steblea poate spune ca este o femeie implinita in adevaratul sens al cuvantului. Adelina Pestrițu este o mama si o sotie fericita. Nu doar pe plan emotional sta bine, ci si pe plan financiar. Bruneta se muta in casa noua și isi schimba si masina. Adelina si-a anuntat fanii ca lucreaza cu un designer de interior pentru ca noua ei locuinta sa arate cat mai bine. In ceea ce priveste masina, bruneta a pus-o deja la vanzare pe cea veche urmand sa isi ia un bolid de ultima generatie.

elena băsescu

Elena Băsescu, afacere profitabilă pe timp de pandemie! Câți bani face:

Vulpița

Vulpița, făcută praf! Totul a plecat de la fiica ei! Cu ce a greșit: