Adelina Pestrițu este o fostă prezentatoare TV, care s-a retras de pe micile ecrane înainte să își întemeieze o familie. Aceasta a fost colega lui Mădălin Ionescu și au moderat împreună o emisiune difuzată pe Kanal D.

Vedeta se ocupă în prezent de conturile sale de socializare, are un blog unde împărtășește experiențele cu fanii ei și este foarte activă în afacerea pe care o deține. Aceasta are propria marcă de haine numită EDA. Denumirea provine de la prescurtarea numelui său citită în sens invers.

 

Adelina Pestrițu a dezvăluit fanilor secretul danturii perfecte. Vedeta are foarte mare grijă de igiena orală, se duce periodic la dentist și apelează la mici trucuri pentru a avea dinți sănătoși și frumoși. Fosta prezentatoare TV a fost deseori complimentată pentru zâmbetul ei, bruneta fiind norocoasă din naștere.

Care este secretul zâmbetului ei perfect?

Întrebată adeseori cum are grijă de dinții săi, Adelina a hotărât să împărtășească micul ei secret cu publicul care o admiră. A declarat că nu are fațete dentare și nici nu apelează la albirea profesională realizată în cabinetele specializate.

Vedeta nu crede nici în produsele scumpe care promit un zâmbet mai alb și nu cheltuie o avere pe astfel de instrumente pe care le poți folosi singur, acasă. Se pare că bicarbonatul de sodiu este ingredientul pe care Pestrița îl folosește la fiecare periaj.

Adelina Pestrițu a dezvăluit secretul zâmbetului sexi. Celebra vedetă e adepta unui leac băbesc

 

Bruneta a mărturisit că igiena orală este un subiect tabu la noi în țară, iar conform statisticilor, doar 1 din 5 români trec, periodic, pragul unui cabinet stomatologic. Acest aspect este unul îngrijorător și totodată trist, iar România ar avea nevoie de educație pentru a evolua în acest sens, potrivit spuselor ei.

Părerea Adelinei este că, degeaba oamenii se îngrijesc la exterior, se îmbracă frumos, se aranjează și ies din casă dichisiți, dacă nu au grijă și de igiena personală. Dantura este un aspect foarte important pentru o imagine impecabilă, de aceea nu ar trebui neglijată.