Adelina Pestrițu a avut parte de un weekend memorabil la munte. Vedeta a plecat în excursie alături de soțul și de fiica ei la Sinaia pentru a avea parte de relaxare.
Influcencerița s-a bucurat din plin de peisajele de toamnă, de plimbări în aer liber dar și de priveliștea din Telegondolă. Totul a venit cu la pachet cu un bonus culinar de zile mari.
Adelina, adepta mâncărurilor tradiționale
Dacă multe alte persoane publice ar alege preparate sofisticate chiar și atunci când sunt la munte, nu este și cazul vedetei. Adelina Pestrițu a ales un restaurant cu specific tradițional pentru a lua masa în timpul excursiei de la munte. Mai mult, vedeta a optat pentru a se bucura din plin de un preparat cât de se poate de simplu și ieftin: urzici cu mămăligă.
De altfel, influcencerița le-a dezvăluit fanilor că acest preparat o trimite cu gândul direct la copilăriei. Bunica vedetei era se pare cea care i-a deschis apetitul pentru astfel de preparate sănătoase, cu ingrediente din gospodăria proprie.
„Și acum mă întorc cu gândul la momentele din copilărie când bunica îmi pregătea urzici cu ou.”, a scris vedeta pe Instagram.
Nu este însă singurul preparat tradițional din care vedeta s-a înfruptat din plin. Adelina s-a bucurat de o ciorbă de fasole în bol de pâine alături de ceapă. De altfel, influencerița a mâncat și tradiționalul sorici.
S-a întors la București cu trenul
Adelina i-a oferit fiicei ei o experiență aparte odată cu această excursie la munte. După patru zile de relaxare, vedeta a decis să facă o schimbare legată de drumul de întoarcere spre Capitală. Astfel, aceasta s-a întors cu trenul din Sinaia înapoi în București.
Momentul a fost unul emoționant pentru vedetă, dar și pentru fiica ei. Adelina s-a fotografiat alături de un controlor de tren și s-a bucurat din plin de experiență alături de micuța Zenaida.
Partenerul ei de viață s-a întors se pare, separat de vedetă cu mașina alături de bagaje.