Reclamă
Reclamă

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe și prezentatoare TV de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceasta a ales să fie extrem de transparentă cu fanii ei, astfel că nu a avut niciodată secrete față de ei. Însă, la un moment dat, a aflat pe propria piele că această sinceritate vine la pachet și cu un preț care trebuie plătit.

Adela Popescu a fost mereu transparentă cu fanii ei din online și nu numai. Vedeta a recunoscut de multe ori că au fost momente în care a fost cel mai bun paparazzo pentru ea, în sensul că postează în online chiar și unele lucruri care nu ar trebui să fie postate, pentru siguranța ei.

Deși este prezentă pe internet de ani buni, aceasta nu a acordat o bună perioadă de timp atenție pericolelor din lumea digitală. Însă, acum, actrița garantează că și-a învățat toate lecțiile și că nu mai este chiar atât de naivă atunci când vine vorba de capcanele de pe social media.

În urmă cu ceva timp, Adela Popescu a fost și ea victima a ceea ce se numește „catfish”, adica momentul în care o persoană pretinde că este altcineva. Totul se întâmpla cu mulți ani în urmă, pe vremea când aceasta susține concerte și le comunica fanilor pe toate platforme unde urmează să cânte.

Reclamă
Adela Popescu, urmărită până acasă de un rus care pretindea că este iubitul ei. Cum a reacționat Radu Vâlcan
Arhivă presă

Adela Popescu, prinsă la mijloc

La un moment dat, s-a trezit în primul rând cu un fan venit din Rusia cu un buchet imens de flori ce pretindea că este iubitul ei. Bărbatul a urmărit-o până acasă, iar Adela chiar nu înțelegea ce se întâmplă.

La un moment dat, aceasta i-a spus că a vorbit luni la rând cu ea pe Facebook, iar în acea clipă, vedeta a înțeles că cineva s-a folosit de imaginea ei în Rusia și posta tot ceea ce posta și ea, la rândul ei, în România.

„Am avut acum ceva ani o întâmplare, cu un domn care considera că are o relație cu Adela Popescu. Venise din Moscova să se întâlnească cu marea lui iubire, Adela Popescu cu care avea o relație de câteva luni. M-am întâmpinat la un concert, a venit cu un foarte mare buchet de flori.

Apoi, mi-a spus în rusă <<Hei, sunt iubitul tău>>. I-am spus <<Du-te, domnule, că nu te cunosc! >>Am plecat acasă, m-a urmărit, a venit până acasă, Radu, evident, <<Cine-i domnul?>>

Una peste alta, am descoperit că existase o persoană care pe Facebookul rusesc își făcuse un cont cu numele meu și posta tot ceea ce postam eu. Mai mult, începuse această relație cu acest domn căruia îi și ceruse bani, timp îndelungat.”, a povestit Adela.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro