Adela Popescu își planifică fiecare vacanță în funcție de cei trei pici ai săi.

Adela Popescu este una dintre vedetele care au reușit să împace de minune planul personal cu cel profesional. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” are trei copii, dar asta nu a împiedicat-o deloc să își continue cariera. Vedeta are mare noroc cu Radu Vâlcan care o ajută în creșterea micuților și care îi permite să aibă timp pentru ea.

Adela Popescu este o mămică minunată. Vedeta este implicată trup și suflet în creșterea copiilor ei și de abia așteaptă să încheie ziua de filmări pentru a fi aproape de băieții ei. Aceasta a recunoscut că nu ea este partea grijulie din familie, dar lasă asta în seama lui Radu Vâlcan. Cei doi se completează de minune pe toate planurile, iar asta i-a ajutat foarte mult.

Căsnicia Adelei cu Radu nu s-a schimbat deloc de când au devenit părinții a trei copii minunați. Din contră, acum sunt mai uniți ca niciodată și simt că nimeni și nimic nu le poate afecta fericirea. Cuplul a încercat să îmbine mereu utilul cu plăcutul, iar această regulă nescrisă se aplică și în cazul vacanțelor.

Adela Popescu, uimită de răspunsul fiului ei mai mare. Ce i-a spus Alexandru vedetei atunci când l-a întrebat unde vrea să meargă în vacanță
Instagram

Adela Popescu își implică băieții în toate activitățile de familie

Deși poate părea imposibil, Adela Popescu a reușit să călătorească de fiecare dată cu cei mici, în formula completă. Vedeta a ales destinații exotice, destul de îndepărtate de casă, care necesită ore multe de zbor. Prezentatoarea a vizitat alături de familia ei Thailanda, Bali și multe alte locații și ar repeta oricând experiența.

Acum, copiii ei au mai crescut, iar Alexandru, fiul cel mai mare a început să perceapă altcumva fiecare deplasare de acasă. Adela Popescu ține foarte ca băieții ei să își exprime părerea liber. Tocmai de aceea, Alexandru este foarte des întrebat ce locații de vacanță ar prefera. Spre surprinderea Adelei, micuțul nu este deloc pretențios.

„Chiar am vorbit cu Alexandru, că el e cel care ne surprinde acum. Încercăm să călătorim destul de mult cu ei. Și am fost și în Bali și în Maldive și în Thailanda. Și am zis <<Unde vrei tu să mergem?>> Și el a zis <<La Șușani>>”, a povestit Adela Popescu într-un podcast.

@trinitas.tv Când copilul nu vrea în Maldive, ci la țară #adelapopescu #painesisare #parintelevisarionalexa #trinitastv ♬ sunet original – TRINITAS TV oficial

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.