Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că una dintre marile pasiuni ale Deliei este călătoritul. Înainte de a descoperi că îi place să se urce pe munte, Delia a luat la pas unele dintre cele mai „vânate” destinații de către iubitorii de aventură. Aproape că nu este colț de lume pe care să nu îl fi văzut și pe care să nu îl fi explorat la maxim. 

Delia este una dintre artistele care a înțeles că cea mai mare investiție este cea în propria persoană și, tocmai de aceea, de ani buni de zile a ales să călătorească mai mult ca niciodată. Împreună cu Răzvan, soțul ei, vedeta a explorat zone la care unii nici nu îndrăznesc sa viseze.

Delia nu este pretențioasă atunci când vine vorba de destinații, așa că se simte extraordinar și la munte, dar și în zonele exotice. Artista a fost printre primele vedete de la noi care s-a îndrăgostit iremediabil de Bangkok și a început să le vorbească tuturor despre frumusețea acelei zone.

Adela Popescu, uimită de luxul ales de Delia în vacanța din Bangkok. Vedeta a vizitat-o pe artistă și a rămas mută de uimire Social media

„Ei iubesc Asia înainte să o iubim noi toți”

La un moment dat, tot în Bangkok se aflau și Adela Popescu împreună cu soțul ei. Și, pentru că a observat că este destul de aproape de Delia a zis că este o ocazie perfectă pentru a o vizita. Zis și făcut, vedeta a primit adresa de la hotelului Deliei, așa că a plecat imediat spre ea.

Când a ajuns la hotelul unde era cazată jurata de la „iUmor”, totul părea dintr-o altă lume. Întregul hotel era definit de lux și opulență, iar în primă instanță, Adela și Radu nu au știut cum să reacționeze sau cum să se comporte.

Ceea ce a dat-o cu adevărat pe spate pe Adela Popescu a fost faptul că apartamentul din hotelul unde era cazată Delia avea o piscină cu boxe sub apă, unde se putea auzi muzica la o calitate superioară.

@profmromaniaAdela Popescu despre vacanța in Bangkok, unde a întalnit-o pe Delia Nu uita că ne auzim la PROFM de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00, cu Drăcea, Ralu și Bogdan🔥♬ sunet original – PROFM