Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost mereu adepții călătoriilor. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” și soțul ei au decis ca acest Crăciun să îl petreacă într-o destinație exotică. Cei doi și-a făcut bagajele, i-au luat pe cei mici și au pornit spre aeroport. Totul părea să meargă conform planului, până când au ajuns la poarta de îmbarcare.

Adela Popescu pare că este urmărită de ghinion atunci când vrea să plece departe de țară. În toamnă, când a fost ziua ei, vedeta și sotul eu plănuiseră să plece la Roma. Din păcate, Adelei i s-a făcut rău și au fost nevoiți să se întoarcă acasă. Acum, istoria se repede și, cu siguranță, nu este cea mai plăcută ipostază pentru cei doi.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au dorit ca acest Crăciun să îl sărbătorească alături de cei mici, dar în Dubai. Radu s-a întors de curând de la filmările din Thailanda, așa că programul lor s-a potrivit de minune. Mica escapadă avea să fie una perfectă, mai ales că erau și în formula completă. Fanii se așteptau să vadă imagini din locația exotică, doar că au avut parte de o mică surpriză.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, vacanță ruinată. Ce au pățit cei doi soți în aeroport. „Nu înțeleg de ce coborâm din avion... ”
Instagram

Adela Popescu, o mămică neatentă la detalii

Radu Vâlcan și Adela Popescu au fost foarte atenți la organizarea bagajelor, dar nu au verificat și actele celor mici. Ceea ce avea să fie o vacnață perfectă s-a transformat într-un coșmar. Familia Vâlcan a fost întoarsă de la porțile de îmbarcare din cauza pașaportului lui Andrei. Actul expira în trei luni, iar pentru ca cel mic să poată călători, termenul era de șase luni. Resemnați, Adela Popescu și băieții ei s-au întors acasă și au sărbătorit tradițional.

„Ziua de Crăciun avea să fie altfel. Pe la ora asta, ar fi trebuit să mâncăm hummus pe plaja Jumeirah din Dubai. Dar noi mâncăm salată de boeuf și ne uităm la un film cu Di Caprio, pe canapea, în Pipera. De ce așa?” a scris Adela pe Instagram.

„Pentru că am ajuns la aeroport și pașaportul lui Andrei expiră în trei luni. Și e musai să fie minim șase. Desigur, știe asta cred că și bebelusul nostru de cinci luni. Săracii copii nu înțeleg de ce coborâm din avionul către Roma și nu ne urcam în cel pentru Dubai. Eu știu de ce, dar nu le spun. Trebuie să creadă că noi, părinții lor, suntem responsabili și organizați”, i-a lămurit Adela Popescu pe urmăritorii ei.