Adela Popescu și Radu Vâlcan au furat startul cadourilor de Crăciun și au decis să fie primii care se surprind. Cei doi și-au propus să se răsfețe în această perioadă cu o vacanță pe cinste, mai ales că merită din plin după cât au muncit anul acesta. Destinația nu este deloc aleasă la întâmplare, ba chiar este una de vis.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt extrem de pasionați de călătorii și de fiecare dată când au ocazia, se urcă în avion și explorează cele mai frumoase destinații din lume. De data asta, cei doi au ales o vacanță de vis, o destinație unde orice persoană trebuie să ajungă, măcar o dată în viață.

Fiind în perioada sărbătorilor de iarnă, Adela și soțul ei au vrut să meargă la sigur și s-au asigurat că se vor bucura din plin de iarnă și de zăpadă. Deși mai este mult timp până când vor pleca, cei doi au început, deja, să își facă bagajele pentru Laponia.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, vacanță exclusivistă de Crăciun. Unde pleacă cei doi și câți bani au scos din buzunare pentru escapadă

Adela și Radu, cea mai frumoasă vacanță din viața lor

Este o destinație la care visau amândoi și se pare că dorința lor va deveni realitate anul acesta. Până acum, niciunul dintre ei nu a ajuns acasă la Moș Crăciun, așa că va fi, cu siguranță, o vacanță de vis, din toate punctele de vedere.

„E hotărâtă treaba! Plecăm în Laponiaaaaa la Moș Crăciun! Am ezitat până acum pentru că drumul era tare complicat, cu o escală sau chiar două, nu aveam idee exact ce activități să facem, în ce localități, etc. Daaar, vom pleca cu un charter și în 4 ore suntem direct ân prag la doamna Crăciun.”, a scris Adela pe pagina ei de Instagram.

Adela și Radu au apelat la o agenție de turism pentru această vacanță, iar prețurile sunt pe măsura destinației. O singură persoană plătește 1395 de euro pentru un pachet care include deplasarea, dar și cazarea.