Adela Popescu a reușit ce și-a propus și anume să cumpere alături de soțul ei o proprietate la mare. 

Încă de la sfârșitul anului trecut, s-a aflat de această investiție a cuplului. Adela Popescu a dezvăluit într-o postare pe Facebook cum și-a convins soțul să accepte propunere ei. Cei doi s-au contrazis de mai multe ori și până la urmă au ajuns la o concluzie finală, favorabilă pentru prezentatoarea de la „Vorbește lumea.” În prezent, Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt proprietarii unui apartament, unde au multe facilități din stațiunea Olimp.

„Am fost sigură că asta trebuie să facem”

„Nu a fost chiar o ceartă, ci o discuție la intensitatea cuvenită, pe măsură deciziei ce trebuia luată. Ne luăm sau nu un apartament la mare!? Această era întrebarea. Mărturisesc că nici nu ne trecuse prin cap așa ceva, până când fratele meu ne-a povestit despre proiectul din Olimp. Mai mult în joacă, prin iulie, am mers la o discuție cu ei, la biroul lor de la mare. Tot eram pe litoral, șțiți cum e. Mi-a plăcut atât de tare proiectul, încât din ziua aceea am fost sigură că asta trebuie să facem, să luăm un apartament acolo. Am simțit, pur și simplu. Mult timp Radu a crezut că glumesc.

– Cum să luăm un apartament la mare? De ce?

– Cum de ce? Avem TREI copii. Cel puțin, cât sunt mici, e minunat să avem unde să mergem pentru aerosoli, apă, bălăceala, nisip, la trei ore cu mașină de casă. Nu vezi că, de regulă, reușim maxim o săptămâna într-o vacanță? De ce să nu prelungim starea asta estivală cât mai mult?!

– Și, dacă din cauza asta nu o să ne mai vină să călătorim?

– Sincer, crezi că se va întâmplă așa ceva?! Ba eu spun că o să vedem marea mai mult că niciodată. Din călătorii și din balconul nostru. În weekendurile în care ai chef, pac, te urci în mașină și dai o fugă la mare. La casa ta. Schimbi decorul. Chiar și iarna. Ca să nu mai spun că îl poți închiria în perioadele în care nu vrei să mergi acolo”, a mărturisit Adela Popescu pe contul ei de Facebook.

Social Media

Adela a recunoscut că și-a pus în aplicare toate atuurile și argumentele de care o soție ar putea dispune. Este extrem def fericită pentru noul lor apartament de la mare, care se bucură de plajă privată și parcare subterană.