Adela Popescu și-a împlinit cel mai mare vis, în 2021! Vedeta a făcut o retrospectivă a anului care urmează să se încheie și le-a dezvăluit fanilor virtuali ce realizări importante a avut. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a mărturisit că ea și soțul său, Radu Vâlcan, și-au cumpărat o casă pe litoralul românesc. 

1. Adela Popescu și-a împlinit cel mai mare vis, în 2021!

Adela Popescu și-a împlinit cel mai mare vis, în 2021! Vedeta și-a dorit enorm să-și achiziționeze o casă la mare, iar dorința a devenit realitate.

Pe pagina ei de Instagram, vedeta a povestit că și-a făcut o listă cu trei dorințe, în 2019, iar două dintre ele s-au concretizat deja. Un apartament pe litoralul românesc, în stațiunea Olimp, este visul care a prins contur în anul 2021.

Mai mult de atât, Adela Popescu este recunoscătoare și pentru faptul că a reușit să aducă pe lume al treilea băiat al său, Adrian. Despre a treia dorință, ea nu a dorit să ofere prea multe detalii, cel puțin momentan.

foto: Instagram

2. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” și-a cumpărat casă pe litoral

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. Să fie, știți cum e. De Crăciun, când am deschis cutia cu globuri, am găsit-o. Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei.

A două: o casă la mare. A treia: mai aștept. Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare.

Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani. Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că deși el avea ceva îndoieli (despre care o să vă povestesc altădată)”, a spus vedeta.

3. Apartamentul se află în stațiunea Olimp

Adela Popescu a detaliat că apartamentul cumpărat este localizat în zona Olimp, într-un bloc aflat încă în construcție. În vara lui 2022, Adela Popescu și Radu Popescu vor petrece vacanțele în noua locuință.

„Acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp. Nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul) să își bea el cafeaua pe terasă în miros de pini și apă sărată, căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare.

Un viiiiiis!!! Eu îi zic să nu îmi mai fure fanteziile, că sigur ale lui au legătură cu infinity pool de la etajul 11 și rapanele cu usturoi de la cherhanaua de lângă. Mâine e Revelionul. Nu uitați să visați. Și să vă și notați undeva ce. Că trece anul și uitați”, este mesajul postat de Adela Popescu, pe pagina de Instagram.