Adela Popescu are experineță vastă în a fi mămică, așa că astăzi le-a oferit fanelor sale câteva sfaturi utile în timpul unei emisiuni. Actrița are în prezent doi copii minunați alături de Radu Vâlcan, iar cel de-al treilea copil se află pe drum. Așa că frumoasa blondină a acumulat ceva experineță din acest punct de vedere și mărturisește că este dispusă să nu mai repete același greșeli și în cazul bebelușului pe care îl așteaptă cu nerăbdare să vină.

Adela Popescu ese o mamă model și întotdeauna familia a fost pentru primul loc pentru ea. Acum este însărcinată pentru a treia oară și se declară extrem de nerăbdătoare să facă cunoștință cu cel mic. Se pare că actrița are de gând să aibă mult mai multă grijă la anumite aspecte legate de bebeluș, care în cazul celorlalți doi au fost greșit abordate din punctul ei de vedere.

Adela Popescu, sfaturi prețioase pentru viitoarele mame

Înarmată cu foarte multe și diferite situații în care a fost pusă ca mămică, Adela Popescu va face lucrurile diferit în cazul celei de-a treia sarcină. Se pare că acum va fi mult mai relaxată și spune ea, că lista de cumpărături care, în cazul celor doi copii a fost interminabilă, o va scurta în mod drastic.

În realitate, ea având nevoie reală doar de câteva obiecte din cele cumpărate, pe unele chiar nefolosindu-se absolut deloc. Printre lucrurile esențiale se numără antitermicul și scutecele.

„Cred că toate schimbările pe care eu le-aș face acum la al treilea copil se nasc din lejeritatea. Nu poți să-i ceri unei femei la primul copil să aibă lejeritatea de la al treilea. Femeile dincolo de îngrijorarea sarcinii au acea listă celebră cu ce să cumpere. Eu aș păstra 10% din acea listă. Aș păstra scutele, un antitermic, pentru că Andrei, la două săptămâni la două săptămâni de viață, a făcut o viroză și într-o noapte a făcut febră și mi-a zis pediatra să-i dau antitermic, dar nu aveam în casă”, a spus Adela Popescu în cadrul unei emisiuni tv.

Mai mult decât atât, un sfat special pentru mămicile care au de gând să-și alăpteze copiii, Adela Popescu le îndeamnă să-și cumpere pompă de muls, pentru că le va fi extrem de utilă.

„În cazul în care mamele își doresc să alăpteze, le-aș recomanda o pompă de muls. Până se reglează lactația, sânii trec prin tot felul de schimbări. (…) Din experiența mea, îmi dau seama că bebelușul a mâncat suficient, pentru că după ce se trezea îi verificam scutecul și avea cel puțin trei scaune și șase… E recomandat să nu lași copilul ca mai devreme de 10 minute să adoarmă la sân”,a continuat vedeta.

Adela Popescu, sfaturi din suflet pentru toate mămicile! Experiența ca mamă își spune cuvântul

Motivul pentru care Adela Popescu nu mai investește bani în camera celui mic

Se pare că Adela Popescu nu mai are de gând să investească bani în camera copilului pentru că, oricum, ea se va transforma, de fapt, într-o cameră pentru depozitarea jucăriilor, și în niciun caz nu va fi folosită pentru scopul pentru care ea a fost creată.

„Nu aș mai lua masă de înfășat. Le este utilă femeilor care nasc prin cezariană, pentru că le e greu să se aplece astfel încât să schimbe copiii. Dar dacă nasc natural, eu nu am folosit-o niciodată. (…) Nu aș investi în camera bebelușului, pentru că ajunge să fie cameră cu jucării. Sunt foarte puțini oameni care-și lasă copiii singuri în cameră să doarmă cu soțul”, a mai transmis artista.