Adela Popescu și Radu Vâlcan plănuiau să meargă zilele acestea la Roma. Vedeta își dorea enorm să își petreacă ziua de naștere acolo, dar se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din targ. Vedeta a decis să se întoarcă acasă, deși visa să mănânce fructe de mare în piazzeta de la Pantheon.

Adela Popescu n-a mai ajuns la Roma

Cei doi îndrăgostiți au fost nevoiți să se bucure de toate aceste lucruri chiar la ei acasă, pentru că la oră după decolare, au fost nevoiți să se întoarcă pe aeroport din cauza unei urgențe medicale. A suferit un atac de panică din cauza situației create, mai ales că îi este și foarte frică de zbor.

”Mă duce, mă, la Roma de ziua mea! Că altfel jar mânca”, a scris Adela Popescu, pe Instagram.

Nici măcar soțul ei nu a reușit să o convingă de faptul că este totul bine și că persoana respectivă nu a pățit nimic grav, că pot zbura în siguranță. Nu îi pare rău de alegerea pe care a făcut-o și a considerat că tot ceea ce s-a întâmplat a fost un semn. Cel mai important pentru ea este faptul că toată lumea este bine și, cine știe, poate vor avea mai mult noroc data viitoare.

”Da, suntem acasă! Am plecat spre Roma, dar ne-am întors. Nu, nu am mai ajuns la Roma. Deși visam un proseco și fructe de mare în piazzeta de la Pantheon, mâncăm fructe de mare la noi în bucătărie. Nu e rău deloc. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocata de ceea ce s-a întamplat m-a facut să îmi doresc sa cobor din avion. Sigur că Radu a încercat să îmi explice ca persoana cu probleme e pe maini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă conving. Probabil am facut un atac de panica și toate imi pareau „semne”. Cei care ati trecut printr-unul stiti probabil cum deformeaza realitatea. In fine… am ajuns acasa, am comandat mancare italieneasca, prosecco si aproape am pupat pamantul ca sunt in siguranta. 😬 Acum, întrebarea mea e, voi ce ați fi făcut? V-ați fi continuat zborul sau ați fi coborât?”, a declarat Adela Popescu.