Adela Popescu trece prin clipe de coșmar, după ce s-a infectat cu COVID-19. Vedeta revenise de câteva zile în platoul emisiunii Vorbește Lumea, iar acum este nevoită să stea în izolare, timp de două săptămâni. Multă lume și-a făcut griji pentru ea, mai ales că se și vaccinase împotriva temutului virus.

Fanii său i-au transmis toate gândurile lor bune și speră ca ea să fie mai bine de la o zi la alta. Pentru ei, soția lui Radu Vâlcan a oferit câteva detalii despre starea ei de sănătate și se pare că primele zile au fost, de fapt, cele mai grele. Mai mult de atât, prezentatoarea este nevoită să stea cu masca în casă, pentru ca micuțul ei să nu se îmbolnăvească.

Cum se mai simte Adela Popescu

Din fericire, băieții săi se află la bunici, iar testele lor au ieșit negative. Adela Popescu a avut și zile în care, pur și simplu, nu mai putea sta în picioare din cauza oboselii sau a anxietății. Pe zi ce trece se simte tot mai bine, iar după ce ca trece această perioadă grea va reveni pe micile ecrane, unde este așteptată cu brațele deschise.

„Sunt zile și zile. Este foarte ciudat cum se desfășoară toată povestea asta. Am avut primele zile foarte grele, foarte grele, apoi lucrurile au început să se remedieze[…]. Trebuie să stau în continuare cu mască în casă pentru că încercăm să-l protejăm pe micuț, el deocamdată nu are niciun simptom. Noi stăm cu mască, iar eu când îl alăptez stau cu mască, doar când sunt afară în curte o dau jos[..]. Băieții au rămas de mai mult timp la bunici, ei sunt protejați acolo, sunt negativi. Ei se bucură că o iubesc tare mult pe mamaie, în fiecare zi mă sună și mă întreabă dacă mai pot rămâne acolo.

Am avut nopți în care nu am dormit, nopți în care am dormit. Am avut o zi când credeam ca pic pe jos de oboseală, dar nu puteam să dorm, cred că era un sentiment de anxietate mai presus decât oboseala aceea.[..] Comandăm online, n-am avut foarte mare poftă de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe, de abia ieri am mâncat o masă consistentă. Mă hidratez foarte mult, astea sunt sfaturile pe care le-am primit, țin legătura cu medicii”, a declarat Adela Popescu.