Adela Popescu a trecut prin clipe grele. Vedeta de la Pro TV a fost nevoită să petreacă anul acesta 1 Mai acasă, pentru că fiul său cel mic s-a confruntat cu probleme de sănătate. Iată ce a declarat moderatoarea TV.

Mezinul Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan, probleme de sănătate

Adela Popescu este extrem de activă pe reţelele de socializare, acolo unde îi ţine pe admiratorii săi la curent cu tot ce face. De curând, blondina a reuşit să îi îngrijoreze după ce le-a povestit acestora faptul că planurile pe care le avea de 1 Mai au fost amânate.

Sursa: Social media

Prezentatoarea TV și Radu Vâlcan ar fi trebuit să meargă cu cei trei copii la mare, în stațiunea Olimp, acolo unde de curând şi-au cumpărat un apartament de lux. Doar că, de câteva zile, Adrian, fiul cel mic al celor doi, în vârstă de doar 10 luni, se confruntă cu dureri cauzate de erupția dentară.

„Noi aveam în plan să mergem la mare weekendul acesta, ne organizaserăm de ceva timp pentru că fusesem invitați de cei care au construit blocul în care noi ne-am cumpărat apartamentul. (…) 

Era planul făcut, trebuia să mergem, numai că de câteva zile micuțul, care are 10 luni, are o erupție dentară. Asta îi provoacă extrem de multă durere și nu doarme nopțile, a făcut și febră, e toată ziua supărat, mârâit, necăjit, așa că nu am mai mers eu. 

Am rămas acasă cu el, dar a mers Radu cu băieții. Au ajuns, s-au cazat, au fost să vadă apartamentul, mi-au trimis filmulețe, poze. Îmi pare rău că nu am ajuns, dar asta este. Mă îngrozea drumul, pentru că lui ăsta mic nu-i intri în voie nici atunci când are tot confortul și toată rutina, da păi să-l mai urc în mașină, bănuiam că va fi foarte mult trafic la mare, dar au ajuns ok”a mărturisit Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

Ce l-a convins pe Radu Vâlcan să cumpere apartamentul din Olimp?

Într-un mesaj pe care vedeta de la Pro TV l-a publicat pe reţelele de socializare a povestit cum cum l-a convins pe soțul ei să cumpere un apartament la mare. Blondina a dezvăluit o parte din dialogul pe care l-a avut la acel moment cu Radu Vâlcan.

„Am mai avut câteva argumente pe care noi, soțiile, știm să le oferim atunci când ne dorim ceva, atât de bune încât la vara știți unde ne gășiți. Proiectul este în Olimp. – da, are plajă privată. – da, are piscină. – nu știu dacă mai sunt apartamente disponibile, când am semnat noi nu mai erau foarte multe. – da, are parcare subterană. – da, se vede marea.

Asta dacă nu eșți Radu Vâlcan și ti-e frică rău să te uiți în jos chiar și de la parter. ? Dar asta cu etajul este o altă discuție despre care o să va povestesc într-un episod viitor”, a spus vedeta.