Adela Popescu a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare, care la prima vedere pare că ar face declarații uimitoare! Din mesajul acesteia reiese că vedeta schimbă iubiții ca pe șosete. Este căsătorită și are 3 copii, iar formularea de pe instagramul ei i-a controversat pe internauții care nu s-au prins de modul subtil în care și-a exprimat dragostea față de familia sa.

Adela Popescu este soția lui Radu Vâlcan, mamă a 3 copii și prezentator TV al emisiunii ,,Vorbește lumea’’.
Selfie-ul făcut în mașină este unul simplu, vedeta poartă haine lejere și are zâmbetul pe buze. A ales o descriere creativă pentru imaginea postată, iar mesajul ei începe uimitor : „Bună! Eu sunt Adela și schimb iubiții ca pe șosete!” La prima vedere, descrierea sa lasă impresia greșită precum că ar avea mai mulți iubiți.

De cât timp este împreună cu Radu Vâlcan

Despre Adela Popescu știm că este într-o relație cu Radu Vâlcan de mai bine de 10 ani. Cei doi soți l-au conceput pe Alexandru și Andrei, iar apoi pe Adrian, mezinul familiei. Relația lor de durată se menține în ciuda proiectelor de televiziune pe care le are Adela, dar și programului încărcat al lui Radu. Soțul ei a declarat în nenumărate rânduri că este îndrăgostit de aceasta : „Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii. Că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală. Că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.”, a declarat Radu Vâlcan într-un interviu mai vechi.

Adela Popescu și Radu Vâlcan în casa celor doi soți
Rețele de socializare

Care este gluma pe care a făcut-o Adela Popescu

Adela Popescu împarte dragostea cu cei 4 băieți ai săi. La ceas de seară le oferă afecțiunea și atenția cuvenită. „Încep cu Alexandru pe la 19:30, continui cu Andrei și Adrian în tandem și termin cu Radu.” a scris Adela Popescu într-o notă de amuzament pe contul său de Instagram.

Internauții au sesizat. Unii dintre aceștia i-au răspuns în aceeași notă de amuzament, iar alții s-au declarat speriați de primele rânduri scrise. Adela Popescu este îndrăgită, iar fanii ei își exprimă gândurile bune pentru vedetă și familia sa.