Adela Popescu este una dintre vedetele de la noi care preferă să fie deschisă cu fanii, chiar și atunci când prezintă, în direct, emisiunea de la ProTV „Vorbește lumea”. Astăzi, actrița făcut o dezvăluire neașteptată. 

Luni, la „Vorbește lumea” a fost invitat cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu care a acceptat să gătească în bucătăria emisiunii așa cum au făcut-o până acum și alte vedete.

Adela Popescu, mărturisire delicată despre ea. De ce a început pielea actriței să miroasă a pește

Cu această ocazie, Constantin Enceanu a dezvăluit că iubește să stea în bucătărie, mai ales atunci când îi gătește partenerei lui de viață pe care adoră să o alinte de fiecare dată când are ocazia.

„Dacă vreau să îi fac o surpriză soției mele, dimineața când pleacă îi gătesc. Dacă vreau să îi fac o surpriză la 16:30, când ajunge acasă de la serviciu, mă pricep să fac și un ostropel cu mămăligă.

M-am tot uitat la soție când gătea. De asta am făcut și restaurantul pe care îl avem, îi place mult să stea în bucătărie. Nu știu dacă soțul te-a răsfățat, Adela, dar eu de multe ori am gătit”, a spus Constantin Enceanu, la „Vorbește lumea”. 

O gurmantă adevărată, Adela Popescu i-a oferit lui Constantin Enceanu o replică la care sigur nu se aștepta nimeni referitoare la meniul zilnic al familiei sale.

„Pielea mea începe să miroasă a pește, mâncăm broccoli cu pește de multe ori. La noi nu există carne de porc”, a spus Adela Popescu.

Adela Popescu, mărturisire delicată despre ea. De ce a început pielea actriței să miroasă a pește
Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat un apartament la mare

La sfârșitul anului trecut Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut o investiție importantă. Cei doi și-au cumpărat un apartament pe litoral. Într-un mesaj pe care vedeta de la Pro TV l-a publicat pe reţelele de socializare a povestit cum cum l-a convins pe soțul ei să ia această decizie.

„Nu a fost chiar o ceartă, ci o discuție la intensitatea cuvenită, pe măsură deciziei ce trebuia luată. Ne luăm sau nu un apartament la mare!? Această era întrebarea.

Mărturisesc că nici nu ne trecuse prin cap așa ceva, până când fratele meu ne-a povestit despre proiectul din Olimp. Mai mult în joacă, prin iulie, am mers la o discuție cu ei, la biroul lor de la mare. Tot eram pe litoral, șțiți cum e.

Mi-a plăcut atât de tare proiectul, încât din ziua aceea am fost sigură că asta trebuie să facem, să luăm un apartament acolo. Am simțit, pur și simplu.

Mult timp Radu a crezut că glumesc.

– Cum să luăm un apartament la mare? De ce?

– Cum de ce? Avem TREI copii. Cel puțin, cât sunt mici, e minunat să avem unde să mergem pentru aerosoli, apă, bălăceala, nisip, la trei ore cu mașină de casă. Nu vezi că, de regulă, reușim maxim o săptămâna într-o vacanță? De ce să nu prelungim starea asta estivală cât mai mult?!

– Și, dacă din cauza asta nu o să ne mai vină să călătorim?

– Sincer, crezi că se va întâmplă așa ceva?! Ba eu spun că o să vedem marea mai mult că niciodată. Din călătorii și din balconul nostru. ? În weekendurile în care ai chef, pac, te urci în mașină și dai o fugă la mare. La casa ta. Schimbi decorul. Chiar și iarna. Ca să nu mai spun că îl poți închiria în perioadele în care nu vrei să mergi acolo”, a povestit vedeta.