În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Adela Popescu a dezvăluit că a avut o discuție cu socrul ei. Se pare că dialogul dintre cei doi a lăsat-o cu „un gust amar” pe prezentatoare. Ce i-a spus tatăl lui Radu Vâlcan?

Adela Popescu este mama a trei copii. Acest lucru o obosește destul de tare pe prezentatoare, mai ales că mezinul familiei, Adrian, are doar 10 luni. Băiețelul o trezește destul de des pe mama sa în timpul nopții, ceea ce o împiedică să se odihnească.

În cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, Adela Popescu a povestit o întâmplare cu socrul ei care a cam supărat-o.

social media

Adela Popescu, enervată de vorbele socrului ei

După cum se știe, Adela Popescu este mama a trei băieți mici, Alexandru, Andrei și Adrian. Cel mai mic este Adrian care are numai 10 luni și o trezește de multe ori pe mama sa pe timp de noapte. Așadar, Adela Popescu nu arată întotdeauna ca fiind cea mai „fresh” persoană.

În ediția de astăzi, 12 mai, Adela Popescu a avut o discuție cu socrul ei, care a cam deranjat-o. Tatăl lui Radu Vâlcan a întrebat-o de ce arată atât de rău dimineața, ea explicând că mezinul familiei, Adrian, a fost destul de agitat.

În cele din urmă, bărbatul a spus că asta este datoria sa de mamă. Mai mult, această afirmație a supărat-o pe Adela, care este de părere că mamele au tot dreptul să vorbească despre greutățile lor cu care se confruntă.

„Asta este datoria mea de mamă? Știi când am născut și a fost greu? 11 ore de travaliu, dar, totuși, ce lucru înălțător. ‘De ce arăți în halul ăsta?’ ‘Păi am început diversificarea cu ăsta mic și a dat mâncare pe mine…’ ‘Scumpa mea, dar asta fac toate mamele’.

Asta fac toate mamele? Sunt anumite situații, anumiți oameni care mă enervează”, a spus Adela Popescu.