Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară, în urmă cu puțin timp. Deși era nerăbdătoare ca băiețelul ei să vină pe lume și credea că lucrurile vor merge de minune, lucrurile nu au stat chiar așa cum și-au imaginat. Mai mult de atât, ea și soțul ei au luat decizia ca băieții lor, Andrei și Alexandru, să plece pentru o perioadă la bunicii. Și-au dorit ca micuții să stea la țară, pentru ca ei să se poată ocupa în liniște de îngrijirea celui mai mic membru al familiei.

Adela Popescu și-a spus oful în fața fanilor din mediul online

Nici după plecarea lor, situația nu a fost una ideală. Adela Popescu este foarte supărată, din cauza faptului că nu își poate scoate copilul afară, din cauza căldurii insuportabile. Mai mult de atât, a mărturisit că acesta este lucrul care o doare cel mai tare și anume că nu își poate scoate bebelușul la plimbare. De când l-a adus pe lume a reușit de două ori, pentru că îi este teamă ca micuțul să nu se ardă. Soarele este mult prea puternic, iar ea nu poate risca nimic.

„Eu am ieșit în sfârșit afară, pur și simplu nu se poate respira, nu se poate respira afară, iar asta cred că mă doare cel mai tare, că nu pot să îl scot la plimbare (n.r. pe bebeluș). Am reușit de vreo două ori așa, în jur de 19:00, să îl scot, dar a avut disconfort, nu a dormit, și îl țin mai mult în casă, din păcate. Pur și simplu nu se poate respira afară. Plus că mi-e teamă să îl scot, din cauza soarelui, efectiv, mi-e teamă să nu se ardă, pentru că știm că pielea se poate arde și indirect, chiar dacă ții bebelușul la umbră.”, a povestit vedeta pe Instagram.