Adela Popescu știe cel mai bine ce înseamnă să fii mamă cu normă întreagă. Prezentatoarea de la PRO l-a adus pe lume acum câteva și pe Adrian, iar viața ei este un haos. Soția lui Radu Vâlcan abia mai are timp să repsire, iar când prinde o pauză, este în culmea fericirii. Asta s-a întâmplat și acum, doar că gestul ei a stârnit zeci de reacții.

Adela Popescu, bucuroasă că a reușit să scape de cei mici

Spre deosebire de alte mămici, Adela știe cum să își gestioneze timpul. Prezentatoarea nu a stat prea mult acasă după ce l-a născut pe Adrian, iar asta le-a revoltat pe mămici. Adela s-a întors destul de repede la cârma emisiunii pe care o prezintă de mulți ani, fără să își facă griji de ce se întâmplă acasă. Asta pentru că mereu a avut un sprijin de nădejde, pe soțul ei. Adela Popescu a recunoscut de fiecare dată când a avut ocazia că Radu este partea grijulie a cuplului și că se poate baza oricând pe el.

Adela Popescu s-a întors și la joburile adiacente celui de prezentatoare, iar asta înseamnă că petrece și mai puțin timp acasă. Cei care o urmăresc, știu că vedeta are simțul umorului foarte bine dezvoltat și că glumește de foarte multe ori pe Instagram. De data asta, Adela a vrut să le comunice tuturor că are treabă, dar a făcut-o în stilul ei caracteristic. După această postare, fanii Adelei au început imediat să reacționeze.

”Cu mare greutate am ieșit din casă, acolo unde se țipă și se urlă. De fapt, am plecat foarte fericită că am scăpat. Glumesc. Nu glumesc. O las așa, în coadă de pește, să spuneți și că sunt o mamă rea, dar că de fapt sunt amuzantă, vedeți voi, vă împărțiți cum vreți”, a spus Adela Popescu pe Instagram.

Vedeta și soțul ei, vacanță anulată pe ultima sută de metri

Din păcate, anul acesta Adela nu a putut avea parte de aniversarea mult visată. Radu îi pregătise soției sale o escapă la Roma, dar lucrurile nu au decurs deloc așa cum se așteptau. În timpul zborului, Adela a suferit un atac de panică și au fost nevoiți să își anuleze călătoria. Cuplu s-a reconfigurat rapid și, chiar dacă nu au plecat departe de casă, s-au simțit bine împreună.