De curând, Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară și este tare fericită ca Dumnezeu a binecuvântat-o cu o familie minunată și numeroasă. De când a aflat că va fi din nou mamă, soția lui Radu Vâlcan a luat o pauză de la tot ceea ce înseamnă muncă și a decis să petreacă tot mai mult timp alături de familia sa, care are parte acum de toată atenția din partea ei. De câteva luni bune, ea a mers în tot felul de vacanțe, și-a făcut toate poftele, dar a avut parte și de experiențe care i-au lăsat un gust amar, cum a fost cea de ieri despre care le-a povestit și fanilor săi.

Adela Popescu, experiență neplăcută la locul de joacă

Prezentatoarea a mers într-un loc de joacă, în parc, alături de cei mici unde a întâlnit o femeie care s-a luat de copilul ei. Adela Popescu nu s-a mai putut abține să nu se certe cu persoana respectivă, pentru că nu i s-a părut corect felul în care aceasta a procedat, mai ales că i se adresa unui copil, ci nu unui adult.

Soția lui Radu Vâlcan a simțit nevoia să îi ceară scuze, pentru faptul că a fost deranjată de cel mic, dar a venit și cu o explicație în acest sens și le-a povestit fanilor ei de pe social media întreaga întâmplare, fiind foarte revoltată de ceea ce tocmai se întâmplase. Ea crede că nu ar fi trebuit să fie atât de amabilă cu ea, dar așa a considerat de cuviință în momentul respectiv. A preferat să își ia copilul din locul respectiv, deși nu avea nicio vină că vorbea puțin mai tare într-un loc de joacă. Se pare că atitudinea ieșită din comun a femeii a deranjat-o destul de tare, având în vedere faptul că era vorba despre un coil, ci nu despre un adult.

„La acest loc de joacă am văzut o mămică că îl certa că vorbește prea tare, dar îl certa ca un adult. Eu nu sunt sensibilă la chestia asat, dar când vorbești cu un copil, mi se pare că e o manieră diferită. Ea vorbea ca un adult cu un alt adult. ”Mă, mai taci din gura aia că m-ai înnebunit de când ai venit!”, a zis Adela Popescu, la început.

Adela Popescu, enervată la culme de o femeie care i-a certat băiețelul la locul de joacă: „Eu am prins discuția și am zis..."

„Eu am prins discuția și am zis: „Îmi cer scuze dacă v-a deranjat, el încă nu vorbește foarte bine și poate că de asta”. Mă și enervează cât de amabilă am fost. (…) Dumneaei adormise un bebeluș de curând și cărucirul îl ținea lângă tobogan. Desigur, căruciorul se putea plimba, dar dumneaei îl ținea acolo. după ce am avut această intervenție supercivilizată, ea a zis ”Haideți, rezolvați problema că face așa de când a venit. Vorbește tare și îl deranjează pe ăsta mic”. L-am luat pe Andrei de acolo”, a mai zis vedeta.