Adela Popescu a dat din casă!

Vedeta a vorbit într-un interviu despre relația sa cu Radu Vâlcan. Deși nimeni nu se aștepta la astfel de mărturisiri, Adela a recunoscut că începutul relației lor a fost plin de gelozii, ea având suspiciuni cu privire la trecutul amoros al prezentatorului.

„Culmea, cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relaţia. Radu avea un renume de mare Don Juan şi în clipa când am început să ne privim pe sub gene şi să ne dăm seama că între noi se naşte ceva, evident că primul gând a fost: „Dar oare nu sunt doar o nouă cucerire pe lista lui?  După, gata, îşi vede de drum mai departe”. Aşa că mi-am propus să nu mă afişez cu el până nu sunt absolut convinsă că e foarte îndrăgostit de mine. Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător şi că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afişăm. Pornind de o astfel de bază, lucrurile se construiesc foarte frumos şi natural. Eu cred că oamenii care au avut succes amoros sunt mult mai dispuşi să fie fideli, pentru că au văzut cum e în toate felurile şi au devenit imuni la complimente şi la replici de agăţat, trecând prin asta foarte des. În ceea ce îl priveşte pe Radu, care nu face excepţie, e în categoria bărbaţilor care a şi avut experienţe şi ştie ce vrea de la viaţă”, a povestit vedeta Pro TV, pentru Libertatea.

Adela Popescu a vorbit despre cum este viaţa cu 3 băieţi în casă şi despre cum ar trebui să arate o căsnicie fericită şi de lungă durată.

„Hai să o luam uşurel căci viaţa în 4 e frumoasă, dar e mai grea decât în 3, dar abia acum simt că e formula potrivită. Radu arată şi mai bine, chestia asta cu copilul l-a motivat şi mai mult. Îţi dai seama dacă îi mai fac unul? E riscant să arate şi mai bine. Eu nu cred în căsniciile în care femeia conduce. Nu mi se pare ca ele ajung departe. Bărbatul trebuie să fie bărbat”, a declarat Adela Popescu cu ceva timp în urmă.