Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare, care sunt problemele cu somnul. Le confruntă de câțiva ani, însă s-au agravat după ce a devenit mamă.

Adela Popescu este mamă a trei copii și împreună cu Radu Vâlcan formează o frumoasă familie. Este activă în social media și comunică foarte mult cu fanii ei. Recent, ea a dezvăluit că a trecut prin mai multe probleme legate de somn. Încă din copilărie nu a avut un program fix de somn, lucru care i-a dăunat.

Adela Popescu a vorbit despre problemele de somn cu care s-a confruntat

Vedeta a povestit pe contul său de social media că doarme haotic. În ultimul timp, adoarme foarte repede și acolo unde găsește un loc care să-i asigure odihna.

„Cand eram mica ai mei categoric nu mi-au facut un program pe somn.  Adormeam pe canapea in sufragerie cu musafirii gramada, in poala mamei la vreo nunta in sat, desigur, si in patul meu, dar nu dupa un program fix. Practic adormeam cand mi se facea si unde mi se facea somn. Si mi se facea, normal, ca asa sunt copiii, trag de ei pana nu mai pot, extrem de tarziu.  Ce vreau sa spun cu asta: Am o relatie cu somnul buna. O asociere de placere cumva.

E placut sa adormi cand simti ca ti-e foarte somn. Si astazi adorm cu usurita oriunde. Nu conteaza salteaua, lumina difuza, etc. Daca mi-e somn, adorm. Deci pe de-o parte e bine.  Pe de alta, marturisesc ca am foarte multe amintiri cu mine din copilarie si adolescenta cand simteam literalmente ca imi cade capul de oboseala. Ca o sa lesin daca nu mi-l sprijin pe ceva. Eu imi culc copiii devreme. Normal ca nu le convine neaparat. E mult mai distractiv sa sara pe canapea.”, a scris Adela pe contul ei de Instagram

Instagram

„De șase ani nu am mai dormit o noapte legată”

„Pentru ca de sase ani nu am mai dormit o noapte legata, de ceva timp dorm in timpul zilei. Uneori o ora, uneori 30 minute, uneori chiar si zece cand fug miseleste in dormitor spunand ca trebuie sa impachetez hainele in dulap. 😅 Mi-am facut o prioritate din a dormi.  La fel ca in copilarie, as putea si fara. Dar cu siguranta as fi mult mai irascibila, neatenta, absenta, indispusa.  Asa ca acum, la maturitate, indraznesc sa spun, ca facand o prioritate din a dormi, calitatea vietii mele a crescut.”, a mai scris vedeta