Pe Adela Popescu o așteaptă o perioadă de foc. Radu Vâlcan a plecat în Thailanda, iar ea a rămas singură cu cei trei copii. Nu este la prima experiență de acest gen, însă de această dată este copleșită de situație. Are multe proiecte în desfășurare, iar timpul nu îi permite să se ocupe de tot. Așa că vedeta nu a stat mult pe gânduri și a chemat întăriri.

Adela Popescu este mămica a trei băieți, care îi ocupă majoritatea timpului. Aceasta încearcă se împartă între cel mic și băieții mai mari și cu greu reușește să le facă față. În mod normal pe baricade alături de ea se află și Radu Vâlcan, însă pentru următoare perioadă va trebui să se descurce fără el. Cu soțul plecat în Thailanda și cu numeroase proiecte în derulare, vedeta a strigat după ajutor.

Adela Popescu a trecut repede peste despărțirea de soțul ei și s-a pus pe organizat. Pentru a rezista până când Radu Vâlcan se va întoarce acasă, aceasta și-a chemat mama în ajutor.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Sigur, știu, o lună trece repede. Am mai experimentat asta și ce rău se uită, ce e bun, e bine primit. Dacă până acum lăcrimăm nițel după despărțirile de la aeroport… De dată asta m-am făcut că nu bag de seama golul din stomac și m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă etc.

Pentru că, real, cu trei copii acasă, cu programe diferite de dus-adus la școală/grădi, opționale, activități, cumpărături, lansări de piese, emisiuni, finală «Sunt celebru, scoate-mă de aici!», campanii, manichiuri etc., chiar nu mai e timp de văicăreli. În consecință, doamna Doina, tu când ai de gând să vii la București? Nu te-ai săturat de vacanță?”, a scris Adela Popescu în mediul online.

Adela Popescu are nevoie de întăriri! Vedeta a rămas singură, din nou, cu cei trei copii. „Nu mai e timp de văicăreli…” Social media

Radu Vâlcan a ajuns în Thailanda

În timp ce Adela Popescu a rămas acasă cu responsabilitățile, Radul Vâlcan a ajuns în Thailanda. Se dă startul unui nou sezon „Insula Iubirii”, iar vestea i-a încântat pe fani. Se pare că totul este deja pregătit și filmările vor începe curând. Noi concurenți își vor testa relația și vor încerca să facă față ispitelor.

Radu Vâlcan le-a transmis internauților că deja a ajuns în Thailanda și este gata să cunoască toți concurenții. Acesta se va întoarce în România înaintea sărbătorilor de iarnă.

„Gata, am ajuns și sunt foarte odihnit. Și, nu, nu e frig, doar mă dau mare cu sacoul meu de lână. Dar pentru că nu mi-a făcut și buzunare la el, nu îl arăt pe tot.”, a transmis Radu Vâlcan de pe aeroportul din Thailanda.