Adela Popescu este o femeie sinceră, iar pentru acest lucru are parte de toată aprecierea din partea fanilor săi. Vedeta și soțul ei, Radu Vâlcan, sunt cei mai fericiți părinți alături de cei trei copii ai lor. Cel mai mic dintre ei a venit pe lume nu acum mult timp, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Sarcina a fost specială pentru Adela Popescu și mărturisește că a fost mult ma relaxată la al treilea copil decât a fost în cazul primului sau celui de-al doilea. Frumoasa prezentatoare TV este o mamă tare fericită, dar și o soție foarte împlinită și recunoscătoare pentru familia pe care o are.

„Nu e deloc un barbat romantic”

În ultima vreme, ea se pare că s-a apropiat tot mai mult de fanii ei și le-a făcut dezvăluiri de senzație despre partenerul ei de viață. Internauții au fost de multe ori curioși să afle cum este el în relație și cum funcționează ei ca și cuplu, iar blondina nu i-a mai ținut pe jar și le-a povestit toate aceste lucruri, chiar pe contul ei de Instagram. Pentru ea, soțul ei este cel mai important bărbat din viața sa, chiar dacă nu este perfect.

Adela Popescu le-a mărturisit admiratorilor că el nu este deloc un bărbat romantic în sensul clasic și că nu îi plac deloc clișeele. Mai mult de atât, se pare că acesta este, adesea, timid și fuge de momentele care nasc sentimente foarte puternice și nu își amintește nici măcar ziua nunții. Prezentatoarea a spus despre acesta că niciodată nu îi cadoul de ziua ei la timp și că are ani în care uită și de flori, dar cu toate acestea este bărbatul perfect și îl iubește fix așa cum este.

Adela Popescu, adevărul despre cum este Radu Vâlcan ca soț: ”Nu e deloc un barbat romantic”

„Nu e deloc un barbat romantic. In sensul clasic.

Sau, poate e, dar nu ii plac cliseele.

Sau, poate e timid si fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, ca nu prea stie ce sa faca cu ele. 
Nu isi aminteste ziua nuntii.
Cadoul de ziua mea mi-l da cu o saptamana inainte, fara vreun ambalaj special sau felicitare.
Sunt sanse sa uite si de flori.
Nu ma „scalda” in complimente.
Nu imi spune zilnic „te iubesc”.

Nu imi spune „femeia mea”.
Nu m-a asteptat niciodata cu lumanari si cada plina cu petale de trandafiri.
Nu ma mangaie in somn. :)”, a scris Adela Popescu pe Instagram.