Adela Popesc a ajuns în Republica Dominicană. Vedeta se relaxează la plajă, alături de toată familia

În curând un nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” va ajunge pe micile ecrane. De această dată prezentatorii o să fie Adela Popescu și Cabral. Cei doi deja au plecat în Republica Dominicană, iar filmările vor începe în curând. Însă, Adela Popescu nu a mers singură și a luat cu ea toată familia. Se pare că vedeta are de gând să combine utilul cu plăcutul.

Ultimele zile au fost o adevărată provocare pentru Adela Popescu. Aceasta a avut de făcut numeroase bagaje, iar în cele din urmă a reușit să se îmbarce, alături de toată familia, în avionul ce a dus-o în Dominicană. După un zbor lung și greu, Adela Popescu, Radu Vâlcan, dar și cei trei micuți au ajuns la destinație.

Se pare că atmosfera din Republica Dominicană le priește de minune acestora, iar încă de la prima oră a dimineții cei cinci au fost pe plajă. Aceștia se bucură de relaxare și așteaptă începerea filmărilor.

„Ne-am trezit la patru dimineața ( aici suntem cu 7 ore înapoi) și la 6 eram deja pe plajă. Cred că a fost una dintre cele mai fericite zile din ultimul timp.”, le-a spus Adela Popescu internauților, direct de pe plajă.

Adela Popescu a plecat cu toată familia în Dominicană! Vedea se pregătește pentru filmările noului show de la Pro Tv
Instagram

Adela Popescu, la cârma „Sunt celebru, socoate-mă de aici”

Adela Popescu și Cabral fac echipă și sunt prezentatorii noului sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Partenera lui Radu Vâlcan este extrem de încântată de noua postură în care se află. Aceasta are de gând să trăiască din plin experiența din Dominicană și abia așteaptă să vadă cum se vor descurca și concurenții.

„Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea. Ăn urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta. Dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd la ce provocări vor fi supuși concurenții și cum vor depăși fiecare zi din jungla.”, a declarat Adela Popescu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.