Adela Popescu se numără printre cele mai apreciate și iubite vedete de la noi din țară. Actrița se bucură de un succes colosal în plan profesional și se poate considera o femeie împlinită și în plan personal. Cum anul 2022 abia a început, ca orice vedetă, și Adela Popescu a împărtășit cu fanii ei din mediul online planurile și obiectivele pe care le are pentru acest an.

Se pare că Adela Popescu își dorește să facă schimbări destul de mari în viața ei în anul 2022. Frumoasa actriță își dorește să își dedice timp pentru ea și să aibă grijă de corpul ei. După ce a devenit mămică pentru a treia oară, prezentatoarea TV a pus stop sarcinilor în 2022, se pare. Este hotărâtă să aibă grijă de corpul ei și să depună eforturi pentru a arăta așa cum își dorește.

Mai mult decât atât, Adela Popescu a mărturisit că mai are în plan să pună accentul pe lectură. Vrea să citească din ce în ce mai mult, dar și să călătorească în Asia.

”Îmi doresc să mă apuc să citesc mai mult în acest an, dar am zis să încep cu cărți mici și cu scrisul mare. Îmi doresc o vacanță mai lungă pe undeva prin Asia. Anul acesta am încheiat cu povestea cu sarcinile, așa că vreau să arăt bine”, a dezvăluit Adela Popescu la Vorbește lumea.

Adela Popescu a dezvăluit fanilor ce planuri are pentru 2022! Vedeta este hotărâtă să nu mai rămână însărcinată anul acesta
social media

Adela Popescu, cum a petrecut Crăciunul?

Adela Popescu și Radu Vâlcan au sperat că vor avea parte de un Crăciun pe cinste într-unul dintre locurile preferate ale vedetelor, în Dubai. Toate au mers foarte bine până ce au ajuns la aeroport. A fost nevoie să se întoarcă acasă pe ultima sută de metri. Din nefericire, mult așteptata vacanță în Dubai nu a mai avut loc din cauza faptului că cei doi soți nu s-au gândit să verifice pașaportul băiatului lor, Andrei.

Pașaportul celui mic mai era valabil doar trei luni, după care ar fi trebui reînnoit. Planurile lor au fost date peste cap total având în vedere că era necesar ca pașaportul să aibă un termen de valabilitate de minim 6 luni. Așa că nu au avut încotro și au petrecut Crăciunul acasă, în canapea și cu o gaură în buget de circa 2 000 de euro dați pe biletele de avion care nu au mai fost folosite.

Adela Popescu, un Crăciun plin de peripeții

„Ziua de Crăciun avea să fie altfel. Pe la ora asta ar fi trebuit să mâncăm hummus pe plajă Jumeirah din Dubai. Dar noi mâncăm salată de beouf și ne uitam la un film cu Di Caprio, pe canapea, în Pipera. De ce așa? Pentru că am ajuns la aeroport și pașaportul lui Andrei expira în trei luni. Și e musai să fie minim șase. Desigur, știe asta cred că și bebelușul nostru de cinci luni.

Săracii copii nu înțeleg de ce coborâm din avionul către Roma și nu ne urcam în cel din Dubai. Eu știu de ce, dar nu le spun. Trebuie să creadă că noi, părinții lor, suntem responsabili și organizați. Dar când o să se întrebe Alexandru de ce nu studiază și el în străinătate, o să pot eu să îi spun că banii pentru școala lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!”, a scris Adela Popescu pe una dintre rețelele de socializare.