Adda nu poate sta prea mult timp departe de comunitatea ei din online. Artista a anunțat în urmă cu ceva timp că va lua o pauză de la rețelele sociale și de la aparițiile media, dar s-a răzgândit. Fanii au vrut-o înapoi, mai ales că aceasta are foarte multe de povestit.

Adda este una dintre cele mai sincere vedete din online-ul românesc. Soția lui Cătălin a avut curajul de a se afișa fără măști și de a vorbi deschis despre probleme cu care se confruntă. Vedeta a trecut, în ultima perioadă, prin experiențe foarte triste, mai ales de când a aflat că suferă de o boala Lyme.

Adda nu s-a lăsat răpusă de virus și luptă în continuare pentru a reveni la cea mai bună formă a ei. Artista urmează un tratament destul de costisitor din punct de vedere financiar și nu numai. Vedeta își găsește mereu motivația și energia de a merge mai departe și cum prinde un moment liber, cum le vorbește celor din online.

Adda, șocată de ce a putut să facă fiul ei de câțiva anișori. Artista se simte nevoită să își schimbe parola de la telefon
Instagram

Adda, uimită de fapta fiului ei

Recent, Adda a povestit una dintre cele mai amuzante întâmplări. Cei care o urmăresc în online au observat cât de mare a crescut băiețelul ei. Alexandru se pare că a tras cu ochiul la mama lui și i-a aflat parola de la telefon. „Alexuțu’”, așa cum îl alintă artista, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a filmat cu telefonul mamei sale.

Adda a rămas suprinsă să vadă că filmarea respectivă a fost postată pe TikTok, semn că Alex a mers mult mai departe. Acum, artista are de gând să își schimbe parola pentru a evita astfel de situații pe viitor.

„Deci, trebuie să-mi schimb neapărat parola de la telefon. Alex mi-a luat telefonul acum ceva timp și cred că a făcut un story pe TikTok pentru că l-am văzut acum repostat pe o pagină de fani. Mi-a luat telefonul și s-a postat singur pe TikTok. Ok…”, a spus Adda pe TikTok.

@addabaladdaofficialWhaaaat?! 😂😂😂♬ original sound – addabaladdaofficial