Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au ajuns la spital în prima zi de libertate, 15 mai. Se pare că el avea o problemă pe care chiar nu o mai puteau amâna. Adda a mers și ea cu el, pentru că nu a putut să îl lase singur într-un moment atât de important și dificil. Artista a postat și pe rețelele sociale un video din ziua respectivă . Video în care le-a explicat fanilor care este, de fapt, motivul pentru care au ajuns pe mâna medicilor.

De ce au mers la medic?

Adda și soțul ei au mers, cu o zi în urmă, în cabinetul medicului stomatolog. Cătălin Rizea a fost cel mai curajos dintre ei. El a fost cel care a făcut primul pas, dar și cel care avea cele mai mari probleme. În cazul lui, a fost nevoie de o intervenție chirurgicală, iar cântăreața a filmat câteva dintre momente. Artista nu s-a abținut din a face glume pe seama soțului, iar fanii s-au amuzat și ei la rândul lor. Adevărul este că unii dintre ei s-au îngrijorat foarte tare pentru starea lui de sănătate și au trimis zeci de mesaje pentru Adda și soțul ei.

“Cătă trebuie să își scoată molarii de minte și am propus operație fără anestezie pentru el”, a spus Adda.

Addei i-a venit și ei rândul și pe ultima sută de metri a decis să mai spună câteva cuvinte. A recunoscut că îi este frică de ace rău de tot. Artista nu a scăpat însă de ele, pentru că a avut și ea nevoie de anestezie. A tras de timp cât a putut, dar nu i-a mers. Nu a scăpat de medicul stomatolog. Adda și soțul ei au decis să petreacă prima zi de libertate la medic, în timp ce alții au mers la saloane sau la frizerii.

“Mi-e frică de ace rău de tot.”, a spus Adda.