Adda și Cătălin Rizea sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Cătălin și Adda au participat împreună la emisiunea Asia Express, dar nu au câștigat. Chiar dacă nu s-au întors acasă cu marele premiu, cei doi s-au câștigat unul pe celălalt. Multă lume i-a criticat pentru comportamentul pe care l-au avut în emisiune, dar lor nu le-a păsat.

Cele două vedete se iubesc mai mult ca niciodată și nu țin cont de gurile rele. Adda are o legătură strânsă cu fanii ei de pe Instagram și le povestește mereu cum mai e viața ei. Ultima dată, îndrăgita cântăreață a reușit să-și lase toți admiratorii cu gura căscată. Ce veste le-a dat frumoasa artistă?

Adda și Cătălin Rizea le-au dat fanilor vestea cea mare

Soțul Addei și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, iar soția lui a ținut să îi transmită un mesaj pe Instagram. Cătălin Rizea a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani, iar Adda i-a făcut o urare sinceră. Ea a postat o imagine în care fericirea li se citea pe chipuri, alături de un mesaj simplu, dar plin de însemnătate. Nu doar soția sa a fost cea care i-a făcut urări de ziua lui, ci și fanii. Aceștia l-au bombardat cu mesaje pe Cătălin Rizea, iar el s-a bucurat cu siguranță.

„Iubireeeee, azi e ziua ta! La mulți ani! Te iubesc! ❤️❤️❤️”, a scris Adda.

„La mulți ani binecuvântați! Să vă bucurați unul de altul ani mulți și buni!”, ,,La multi ani! Multa sănătate și fericire alături de cei dragi ție!”, au fost câteva dintre urări.

„Noi un minut ne certăm, un minut ne împăcăm, iar ne certăm, iar ne împăcăm, ne luăm în brațe, așa suntem noi. De multe ori și eu stric, pentru că întreb aceeași chestie, dar în emisiunea am făcut totul pentru ea, pentru că e soția mea și o iubesc. Noi ne mai certăm și acasă, dar niciodată în fața copilului sau foarte serios. Mereu ne împăcăm.”, spunea ea acum ceva timp.